Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

Orman Bölge Müdürlüğü ormancılık faaliyetleri, program ve gerçekleşmelerinin değerlendirildiği, hedeflerinin görüşüldüğü toplantı 09-10 Ağustos 2021 tarihleri arasında Pandemi kurallarında dolayı 2 Grup şeklinde Bölge Müdürümüz Cevdet Çiçek, başkanlığında Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet TAŞAN, Cesim KARADAĞ, Şube Müdürleri, İşletme Müdürleri ile İşletme Müdürlerinin katılımı ile yapıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmada, 2021 yılını başarılı bir şekilde tamamlayacaklarına inandığını söyleyen Bölge Müdürümüz Cevdet ÇİÇEK, “Performans kriterlerine özen gösterilmesini, birimler tarafından yapılacak tüm faaliyetlerde en az kaynak kullanımı ile en yüksek faydanın sağlanması ve imkanların etkin bir şekilde kullanılması gerekmektedir. Orman yangınları konusunda özellikle hassasiyet gösterilmeli ve programların zamanında gerçekleştirilmesi için azami gayret sarf edilmesi gerekir. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyor, tüm çalışma arkadaşlarına emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bölge Müdürümüz Cevdet ÇİÇEK, açılış konuşmasının ardından İşletme Müdürlerinin Program ve gerçekleşmeler ilgili sunumlar yapıldı. Toplantı sonunda sonunda karşılaşılan sorunlar üzerinde duruldu, yapılan faaliyetler tek tek gözden geçirildi ve çözüm önerileri ortaya konuldu.

HABER :ABDULLAH YİĞİT -MÜSLÜM İLYASOĞLU

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.