Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

MAXAM HOLDİNG SL BENFİCA ‘YLA DEVASAL SPONSORLUK

MAXAM HOLDİNG SL BENFİCA ‘YLA DEVASAL SPONSORLUK
13.06.2022
A+
A-

MAXAM HOLDİNG SL BENFİCA ‘YLA DEVASAL SPONSORLUK

Makam Holdıng spora ve sporcuya olan desteğini arttırarak sürdürüyor. Portekiz futbol ligi Primeira Liga’daki en popüler ve başarılı futbol takımlarından biri olan SportLisboa e Benfica takımı ile önümüzdeki günlerde taraflar bir araya gelerek sponsorluk anlaşması üzerinde mutabakat sağlayacaklarını belirttiler.Açıklama yok.

Maxam holding yönetim kurulu başkanı Mahmut KARAKEÇİLİ, S.L. Benfica kazandığı Avrupa Kupaları dahil 83 önemli kupayla, Portekiz’in en başarılı kulübüdür. Yaklaşık 14 milyonluk taraftar kitlesiyle, Estádio da Luz stadı, sevgili Águias’larını kendi evinde desteklemeye gelen taraftarlarla dolup taşmakta olan bu stada Türk bayrağımızı Allah nasip ederse dalgalandıracağız. Sponsorluk portföyümüzün ayrılmaz bir parçasıdır.

Açıklama yok.

Maxam holding ve S.L Benfica Spor kulübü yetkilileri sponsorluk anlaşmasının hangi sezondan başlıyacağı süre ve detayları önümüzdeki günlerde açıklayacağı duyuruldu.

Açıklama yok.

 

 

Açıklama yok.

REKLAM ALANI