Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

KILIÇ, “HALKIMIZLA DAYANIŞMA İÇERİSİNDEYİZ”

KILIÇ, “HALKIMIZLA DAYANIŞMA İÇERİSİNDEYİZ”

KILIÇ, “HALKIMIZLA DAYANIŞMA İÇERİSİNDEYİZ”

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Av. Nihat Kılıç, 14 Mayıs Genel seçimlerine destek ziyaretlerini Suruç İlçesinde sürdürüyor. Suruç Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya gelen Kılıç, Esnaf ve vatandaşın talep ve önerilerini dinledi.

Esnafla karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Kılıç, “Bizler zaten sürekli esnafımızın yanındayız. Ara ara onlara yaptığımız ziyaretlerle de istişarelerde bulunuyoruz. Hemşerilerimizin ve esnafımızın talep ve önerileri bizler için çok önemli. Halkımızla hep omuz omuza, gönül gönüle dayanışma içerisindeyiz. Bu dayanışmamız bundan sonra da devam edecek. Onlardan gelen önerileri oldukça önemsiyor, taleplerini anında yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Onların sorunlarıyla ilgilenmek bizim boynumuzun borcu. Bu güzel şehrimiz için el ele çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“Doğru Adımlarla Yola Devam”

Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Adayı Av. Nihat Kılıç ve beraberindeki heyet, Suruç Sanayi Sitesi’nin ardından Merkez Mahallesi esnafını ziyaret etti. Tüm esnafı tek tek ziyaret eden Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Adayı Av. Nihat Kılıç, “Türkiye Yüzyılı vizyonumuz doğrultusunda Şanlıurfa’mız için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye yüzyılı için doğru zaman doğru adam. Doğru adımlarla yola devam” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Nihat Kılıç’a ziyaretlerinde; AK Parti Suruç İlçe Başkanı Mustafa Doğan ve teşkilat yöneticileri eşlik etti.”

 

 

 

 

 

 

 

 

AK PARTİ ŞANLIURFA İL SKM BAŞKANLIĞI

HABER MERKEZİ

[email protected]

İnternet Siteleri için FLV uzantılı Görüntü linki :

https://www.youtube.com/@akpartisecim2023

 

BÜLTEN NO : 114
TARİH : 03.05.2023
HABER BAŞLIĞI : KILIÇ, “HALKIMIZLA DAYANIŞMA İÇERİSİNDEYİZ”

 

 

 

KILIÇ, “HALKIMIZLA DAYANIŞMA İÇERİSİNDEYİZ” – VİDEOLU BÜLTEN

Video Link’i:

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.