Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

ÇILGIN KIZ SAHNEDE

ÇILGIN KIZ SAHNEDE
12.10.2021
A+
A-

ÇILGIN KIZ SAHNEDE
Almanya’da yaşamını sürdüren Handan Erol, 3. Teklisi ve Melodi müzik logosuyla, müzik severlerle buluşuyor. Hande Erol yorumuyla fantezi müzik tarzındaki “Git Benden” isimli eserin söz ve müziği Zafer Kılıç imzası taşırken aranjör koltuğunda usta isim Mustafa Arapoğlu oturdu. Klip çalışmasını İstanbul’da Yusuf Özbilen yönetmenliğinde çeken Handan Erol, slow tarzındaki şarkımızda çılgınlık deli doluluktan uzak yani benim en sakin halim nasıl olduysa yakalanıp oluşturuldu, vurgusunu yaptı.

Kendisini, deli dolu, çılgın hedeflerinin peşinden koşan, hayallerini yasayan, dolu dolu gülebilen kocaman kalbi olarak tanımlayan Handan Erol, bu kişisel özelliklerinin müziğine ve sahne çalışmalarına da yansıdığını ifade ederken, bu çılgın kızı sahnede seyirci çok sevdi ifadesinde bulundu. Almanya’da yaşayıp Türkçe müzik yapanların hepsinin ortak sorunu başarılı bir iş için stüdyo aşaması ve klip çekimleri için sık sık gidip gelmek olduğu ve sonrasında yaptıkları çalışmayı güvendikleri ellere bıraktıklarını ifade eden Handan Erol “İşimiz başarı için yetenek kadar şans unsuruna da bağlı” dedi.

SELÇUK AKA -İSTANBUL

REKLAM ALANI