Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

CHP BİRECİK İLÇE BAŞKANI AVUKAT SAKIP YAŞAR `DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

CHP BİRECİK İLÇE BAŞKANI AVUKAT SAKIP YAŞAR `DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

CHP BİRECİK İLÇE BAŞKANI AVUKAT SAKIP YAŞAR `DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

CHP Birecik İlçe Başkanı Avukat Sakıp Yaşar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

CHP Birecik İlçe Başkanı Avukat Sakıp Yaşar, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Gerçeklerin; halkın doğru haber alma hakkına riayet edilerek aktarılması, demokratik ve modern toplumların öncelikli beklentilerindendir. Bu itibarla demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsuru olan gazeteciler, vatandaşlarımızın bilgilenmesi ve bilinçlenmesinde çok önemli bir görev üstlenmektedirler. Gazeteciler, gündem belirleme becerilerini başarıyla haberlerine yansıtabildikleri oranda demokrasiye ve yaşadıkları topluma da katkı sağlarlar.

Muhakkak ki gazeteciler, meşakkatli bir mesleğin mensupları olarak büyük fedakârlık ve yoğun emeklerle görevlerini ifa etmekte; görevlerini ifa ederken mesai mefhumunu ve maddi-manevi sıkıntılarını çoğu zaman göz ardı edebilmektedirler. Mesleklerinin gerektirdiği fedakârlığı sergilemelerinin yanında, milli ve manevi değerlerimizi, birlik ve beraberliğimizi, devletimizin ve yüce milletimizin hassasiyetlerini önceleyerek çalışan basın mensupları, toplum nezdinde her zaman takdir ve teşekküre layık olacaktır.

Bu duygularla, mesleğinin saygınlığını ve ilkelerini koruyarak, halkımıza doğru ve hızlı haber alma hizmeti sunan gazetecilerimizin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarken, onlar için özel olan bu günün sorunlarının çözümünde bir milat olmasını diliyor; tüm basın çalışanlarımız için sağlık, başarı ve afiyetler temenni ediyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.