Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Vladimir Yakushev: Birleşik Rusya ve Genç Muhafızlar çalışan gençlere yönelik projeler üzerinde çalışacak

Vladimir Yakushev: Birleşik Rusya ve Genç Muhafızlar çalışan gençlere yönelik projeler üzerinde çalışacak
30.06.2024
A+
A-

Vladimir Yakushev: Birleşik Rusya ve Genç Muhafızlar çalışan gençlere yönelik projeler üzerinde çalışacak

2024

Bu, gençlerin personel terfisine yardımcı olacaktır.
Gençleri ve genç istihdamını desteklemeye yönelik önlemlerin geliştirilmesi, Ural Federal Bölgesi “Sabah” gençlik forumunun panel tartışmasında katılımcılar tarafından tartışıldı. Birleşik Rusya Genel Konseyi Sekreter Vekili, Urallar Federal Bölgesi Cumhurbaşkanlığı Tam Yetkili Temsilcisi Vladimir Yakushev tarafından yürütüldü .

“Önceki gün Genç Muhafız aktivistleriyle buluştuk ve çalışan gençlerle etkileşime özellikle önem verdik. Bir dizi öneri geliştirdik. Tam teşekküllü ilginç programlar olmaları için parti sitesinde bunlar üzerinde çalışacağız. Bunları yakın gelecekte sunacağız” dedi Vladimir Yakushev.

Cumhurbaşkanının konuşmasında gençliğin desteklenmesine özel önem verdiğini hatırlattı.

“Devlet desteğinin (idari, mali) araçları ayrı bir ulusal proje olan “Gençlik ve Çocuklar”a dahil edilecek. Oluşturuluyor ve yıl sonundan önce sunulacak. Hibeler, sübvansiyonlar, yeni gençlik fikirlerinin doğacağı, anlamların oluşturulacağı, vatanseverliğin geliştirileceği özel etkinliklerin düzenlenmesi – bunların hepsi onun içinde yer alacak” diye vurguladı Vladimir Yakushev.

Tartışma katılımcıları, endüstriyel turizmin geliştirilmesi ve genç profesyoneller arasında talep edilen yetkinliklerin geliştirilmesini amaçlayan yeni eğitim programlarının geliştirilmesi ihtiyacına dikkat çekti.

“Şu anda personel sıkıntısı yaşıyoruz. Sadece büyüyecek ve buna hızlı bir şekilde yanıt vermemiz gerekiyor. Orta mesleki eğitim mezunlarının istihdamına dikkat edin – şu anda% 30-40’ı geçmiyor. Eğitim sisteminin etkili bir şekilde çalışması ve ona yatırdığımız fonların mümkün olduğunca etkili olması için eğitim kurumlarının ve yetkililerinin faaliyetleri için geniş bir alan var. Küçük kasabalarda rahat bir ortam yaratmamız gerekiyor. Şehirlerini geliştiren ciddi sosyal ortaklar var. Bu tür örneklerin daha çok olması gerekir. Daha sonra genç personeli çekme talebine yanıt vereceğiz” diye sözlerini tamamladı Vladimir Yakushev.

Ural Federal Bölgesi Gençlik Forumu 23-28 Haziran tarihleri ​​​​arasında Yekaterinburg’da Ural Federal Üniversitesi Novokoltsovsky kampüsünde düzenlendi. B.N. Yeltsin. Forumun 2024’teki ana teması “Profesyonel Urallar”. Altı gün boyunca Rusya’nın 44 bölgesinden bin genç, petrol ve gaz, tarım, metalurji sektörlerinin yanı sıra bilişim alanında yeni bilgi ve yeterlilikler kazandı.

Hoparlör
Yakushev Vladimir Vladimiroviç
Yakushev Vladimir Vladimiroviç
Parti Genel Konseyi Sekreter Vekili, Rusya Federasyonu Başkanının Ural Federal Bölgesi Tam Yetkili Temsilcisi
#Yakushev
#Ural Federal Bölgesi
#gençlikforumu
#bölgeler
#Ekaterinburg
#Sverdlovsk bölgesi
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/vladimir-yakushev-edinaya-rossiya-i-molodaya-gvardiya-prorabotayut-proekty-dlya-rabochej-molodezhi

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.