Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Vladimir Yakushev: Birleşik Rusya Kursk bölgesine 900 tonun üzerinde insani yardım ulaştırdı

Vladimir Yakushev: Birleşik Rusya Kursk bölgesine 900 tonun üzerinde insani yardım ulaştırdı.

Vladimir Yakushev: Birleşik Rusya Kursk bölgesine 900 tonun üzerinde insani yardım ulaştırdı
22.08.2024
A+
A-

Vladimir Yakushev: Birleşik Rusya Kursk bölgesine 900 tonun üzerinde insani yardım ulaştırdı

2024,

Yeni bölgelerden gelenler de dahil olmak üzere partinin 70 bölgesel şubesi halihazırda bölge sakinlerine yardım etme çalışmalarına katılıyor
Partinin Genel Konsey sekreteri vekili, Birleşik Rusya ve MGER gönüllüleri ve aktivistlerinin 29 geçici konaklama merkezinde çalıştığını söyledi.

“Mobil ekipler bölgedeki geçici konaklama merkezlerine gidiyor. 40’tan fazla geçici gözaltı merkezinin donatılmasına yardımcı olduk, onlara ekipman, yiyecek ve ev kimyasalları sağladık. Genç Muhafızlar da hedeflenen talepleri yerine getiriyor” dedi Vladimir Yakushev .

Ona göre, Kursk bölgesindeki Birleşik Rusya kamu destek karargahında tahliye edilen sakinlerle çalışmalar sürüyor.

“Avukatlarımız yardımcı oluyor. 8 binden fazla kişiye istişare yapıldı. Ayrıca genel merkezden de gıda paketleri alabilirsiniz; bunlar 5,5 binden fazla sakine dağıtıldı” dedi Vladimir Yakushev.

Birleşik Rusya’nın 7 Ağustos’tan bu yana Ukraynalı teröristlerin saldırısına uğrayan bölge sakinleri için Kursk bölgesine insani konvoylar gönderdiğini de hatırlatalım. Yiyeceklerden geçici konaklama merkezleri için jeneratörlere kadar insanların ihtiyaç duyduğu her şeyi içeriyorlar.

Birleşik Rusya ve Genç Muhafız aktivistlerinin çalıştığı Kursk bölgesinde gönüllü ve dağıtım merkezleri oluşturuldu. Ayrıca mağdurlara yardım sağlıyor, insani yardımları boşaltıyor, ayırıyor ve geçici barınma merkezlerine ulaştırıyorlar.

Evlerini terk etmek zorunda kalan Kursk bölgesi sakinlerine gerekli her şeyin sağlanması görevi daha önce Parti Başkanı Dmitry Medvedev tarafından belirlenmişti .

 

Hoparlör
Yakushev Vladimir Vladimiroviç
Yakushev Vladimir Vladimiroviç
Geçici olarak Parti Genel Konseyi Sekreteri vekili, Rusya Federasyonu Başkanı’nın Ural Federal Bölgesi Tam Yetkili Temsilcisi
#Yakushev
#bölgeler
#Kursk bölgesi
#EPyardım eder
#insani yardım
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/vladimir-yakushev-edinaya-rossiya-dostavila-bolee-900-tonn-gumanitarnoj-pomoshi-v-kurskuyu-oblast

, , , , , , , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.