Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

TÜSİKON GENEL BAŞKANI ORHAN BEŞİKTEPE`DEN BİLDİRİ TEPKİSİ 103 ŞAPŞAL BİR ARAYA GELMİŞ SÖZDE BİLDİRİ YAYINLIYOR. HADDİNİZİ BİLİN.

TÜSİKON GENEL BAŞKANI ORHAN BEŞİKTEPE`DEN BİLDİRİ TEPKİSİ  103 ŞAPŞAL BİR ARAYA GELMİŞ SÖZDE BİLDİRİ YAYINLIYOR. HADDİNİZİ BİLİN.
04.04.2021
A+
A-

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
Türkiye Üreticiler Sanayiciler ve İş Adamları Konfederasyonu ( TÜSİKON ) Genel Başkanı Orhan Beşiktepe, Montrö Boğazlar Sözleşmesi’yle ilgili olarak bildiri yayımlayan 103 emekli amirale rest çekti: Hodri meydan! Meydanları unuttunuz herhalde diyerek yazılı bir basın açıklaması yayınladı.

Başkan Beşiktepe, ne Biz 15 Temmuzları Unuttuk nede eski darbeleri unuttuk 15 Temmuz Ruhu ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan `ın yanındayız ve destekçisi olmaya devam edeceğiz.
Devletimize böyle alçakca ayar vermek hiç kimsenin haddine değildir. Milletimiz, cuntacıların eski Türkiye özlemlerini, bu bildiri ile bir kez daha görmüştür. Vesayet odaklarıyla, oligarşik ve illegal yapılarla mücadelemiz ölümüne sürecektir.

Cuntacılara 15 Temmuz’da gereken cevabı Milletimiz vermişti ancak ne yazık ki hala idrak edemeyenler var. Milli iradeyi yok sayanlar şunu asla unutmasınlar: “Halkın Gücünün Üstünde Bir Güç Yoktur” biz buradayız dedi.

Bu bildiriye destek açıklamaları yapan ve sessiz kalanlarda en az bu alçaklar kadar suçludur. Bu alçaklar adalet önünde gereken cezalarını alacaklardır dedi.

REKLAM ALANI