Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Türk şirketi HSP Yazılım Teknolojisi Zanzibar’da dijital dönüşümü hayata geçiriyor

Türk şirketi HSP Yazılım Teknolojisi Zanzibar’da dijital dönüşümü hayata geçiriyor

Türk şirketi HSP Yazılım Teknolojisi Zanzibar’da dijital dönüşümü hayata geçiriyor

Açıklama yok.

Zanzibar Elektronik Devlet Kurumu (eGAZ) ile HSP Yazılım Teknolojileri (halid Peynirci, İstanbul, Türkiye) arasında Mutabakat Zaptı’nın (MoU) imzalanması, Zanzibar’da dijital hükümet dönüşümüne yönelik önemli bir adıma işaret ediyor .

 

Ekselansları, Zanzibar Başkanı. Hüseyin Ali Mwini, manifestosunun temel direği olarak dijital ekonominin dönüşümüne bilinçli olarak öncelik verdi. Şirket yakın zamanda önümüzdeki beş yıl içinde geçerli olacak bir dijital hükümet stratejisini duyurdu.

Açıklama yok.

 

Halid Peynirci tarafından kurulan yazılım teknolojisi şirketi HSP, her türlü dijital dönüşüm ve finansmanı yönlendirmek için Zanzibar iliyle birlikte çalışarak yatırımlarına devam ediyor.

Açıklama yok.

Sonuçta Zanzibar’ı kıta çapında ticarete ve yeniliğe olanak tanıyan pan-Afrika sanal alanı olarak konumlandırıyoruz. Dijital yolculuğumuza başlarken Haziran 2024 ‘e kadar dijital dönüşüme ulaşmayı bekliyoruz. Bu amaçla Zanzibar e-Devlet Ajansı, Dijital Ekonomi Yol Haritasını uygulamak için stratejik bir ortaklığa girmiştir.

Açıklama yok.

 

HSP Yazılım ve Teknoloji ile bir ortaklık çerçevesinin uygulanması, Zanzibar Eyaletine küresel deneyim ve uzmanlık kazandırır. Zanzibar’daki kritik altyapı projeleri için e-sağlık, güneş enerjisi aracı üretimi ve son derece yenilikçi finansman fırsatlarındaki küresel deneyimlerinden daha fazla yararlanmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

 

 

 

 

HSP Software & Technologies Ltd.’nin, Afrika kıtasında önemli bir etki yaratacak ve Zanzibar’ı turizm ve yatırım için tercih edilen bir yer haline getirecek bir dijital özel ekonomik bölge altyapısının uygulanmasında bizimle işbirliği yapmaya gösterdiği ilgiden memnuniyet duyuyoruz.

Açıklama yok.

Desteği ve deneyimlerini paylaştığı için Sinan Yılmaz’a da teşekkür ederiz. Son olarak HSP Yazılım ve Teknoloji ile olan ortaklığımız sayesinde Türkiye’nin özel sektör fırsatlarından daha fazla yararlanabileceğiz ve TeknoPark modelinin ülkemiz girişimlerinin güçlenmesine önemli katkı sağlayacağına inanıyoruz.

Açıklama yok.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.