Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

TÜRK MİLLİ KUVVETLER VAKFI GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BURAK ŞİMGA ASKERLİK GÖREVİNİ VATANSEVER HER TÜRK EVLADI GİBİ 6 AY YAPARAK TAMAMLADI

TÜRK MİLLİ KUVVETLER VAKFI GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BURAK ŞİMGA ASKERLİK GÖREVİNİ VATANSEVER HER TÜRK EVLADI GİBİ 6 AY YAPARAK TAMAMLADI
31.08.2024
A+
A-

TÜRK MİLLİ KUVVETLER VAKFI GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BURAK ŞİMGA ASKERLİK GÖREVİNİ VATANSEVER HER TÜRK EVLADI GİBİ 6 AY YAPARAK TAMAMLADI

Vatan borcunu tamamlayarak vazifesinin başına dönen TÜMKUV Genel Başkan Yardımcısı Sayın Burak ŞİMGA için Türk Millî Kuvvetler Vakfı Genel Merkezi bir basın açıklaması yaptı.

Türk Millî Kuvvetler Vakfı Genel Merkez, Basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“ASLI HÛ NESLİ HÛ
Türk Millî Kuvvetler Vakfı Genel Başkan Yardımcımız Sn. Burak ŞİMGA göğsümüzü bir kez daha kabarttı, gururlandırdı, aslına uygun asaletini bir kez daha Yüce Türk Milletine tasdik ettirdi.

Açıklama yok.
3 Üniversite mezunu olan ve en son eğitimini Çankaya Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümünden başarı ile tamamlayan Burak Başkanımız Vatani görevini 6 AY eksiksiz ve kesintisiz yaparak bizlerin arasına döndü elhamdülillah.

Elinde her türlü imkanı var iken, ne bedelli askerliğin arkasına sığındı, ne çürük alma peşine düştü nede çevresinden torpil desteği aldı hatta yardımcı olmak isteyenleri şiddetle red ederek Devletinin emirlerine rıza gösterdi ve şan ve şerefle dolu Vatani görevini üstün başarılarla, takdirnamelerle tamamlayarak kalbi Vatan aşkı ile yanan her Türk evladına örnek oldu.

Acemi birliğini Antalya Muratpaşa General Niyazi Çelik Kışlasında yaptı.
Sayın Genel Başkan Yardımcımız yemin töreninde komutanları tarafından 700 askerin içinden seçilerek acemi erler adına konuşma yaparak tarihe geçti.

Açıklama yok.

Devletinin emri ile usta birliğine; “Cehennem Taburu” ile nam salmış Türk Barış Birliği Kıbrıs 28-230 Uncu Mekanize Piyade Komutanlığı AKREP Alayı Muhabere Merkez’ e gönderildi. Tabiri caizse çölün ortasında rum sınırının dibinde en yakın köy 25 km uzakta her türlü imkândan, medeniyetten uzak barakalarda 5 ay boyunca askerlik vazifesini çok zor şartlarda ama aslanlar gibi tamamladı.

Bu süre içinde tüm komutanlarının ve asker arkadaşlarının sevgisini, saygısını ve takdirlerini kazandı. İlk ay bitiminde yapmış olduğu üstün hizmetler ve disiplinli çalışmalarından dolayı, hem şahsına hemde ailesine sunulmak üzere TAKDİRNAME ile ödüllendirildi.

Açıklama yok.

17 Mart Çanakkale Zaferi Kutlamalarında 10binlerce asker arasından bir kez daha seçilerek günün anlam ve önemini anlatan şiiri tüm tabur adına okudu ve komutanları tarafından bir kez daha TAKDİRNAME ile ödüllendirildi.
En son teskeresinin hemen öncesinde aldığı son TAKDİRNAME ile toplamda 3 takdirname alarak vatanı görevini sonlandırdı.

Türk Milli Kuvvetler Vakfı ismine, ruhuna ve Genel Başkanımız “Babası” Sayın Dr. Fatih ŞİMGA’ya yaraşır yakışır , (kesinlikle hiç bir destek, yardım ve torpil almadan) Vatani görevini aslanlar gibi bir Bozkurt edası ile tamamlayan Genel Başkan Yardımcımız Sayın Burak ŞİMGA’yı tebrik, takdir ve saygı ile selamlıyoruz.
Aramıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz.”

Türk Milli Kuvvetler Vakfı (TÜMKUV) Genel Merkezi

HABER MERKEZİ

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.