Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

TÜMKUV GENEL BAŞKANI DR. FATİH ŞİMGA ATATÜRK’ÜN MOZOLESİNE ÇELENK BIRAKTI

TÜMKUV GENEL BAŞKANI DR. FATİH ŞİMGA ATATÜRK’ÜN MOZOLESİNE ÇELENK BIRAKTI
05.01.2024
A+
A-

TÜMKUV GENEL BAŞKANI DR. FATİH ŞİMGA ATATÜRK’ÜN MOZOLESİNE ÇELENK BIRAKTI

Türk Millî Kuvvetler Vakfı Kurucu Genel Başkanı Dr. Fatih ŞİMGA, Yönetim Kurulu Üyeleri, Bölge Başkanları ve İl Başkanları ile beraber bugün Başkent Ankara ilimizde Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedî istirahatgâhı olan Anıtkabir’i ziyaret etti.

Açıklama yok.

Türk Millî Kuvvetler Vakfı Kurucu Genel Başkanı Dr. Fatih ŞİMGA Başkanlığında TÜMKUV Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedî istirahatgâhı olan Anıtkabir’i ziyaret ettiler. Aslanlı Yol’dan yürüyerek tören alanına geçiş yapan TÜMKUV, Atatürk’ün mozolesine çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu.

Tören sonrası Misak-ı Milli Kulesi’ne geçilerek burada Anıtkabir özel defterine

Aziz Atatürk

Kutlu Devletim`in emirlerini yerine getirmek amacıyla, verdiğin yolda gösterdiğin hedefe durmadan yürümeye and içmiş. Kaynaklarını ve hayallerini kutlu devteletime Aziz Türk Milletime sukp etmiş. Milli kuvvetlerin tekrardan bir çatı altında toplanmasını sağlamak için 2021 yılının kasım ayında kurduğum Türk Milli kuvvetleri vakfı `nın 3.kuruluş yıldönümünü Yüce Huzurunuzda Kutlamanın onur ve gururunu yaşamaktayım.

Açmış, olduğumuz Milli Kuvvetler Sancağını Korkusuzca ilk günkü inanç azim,özveri ve heyacan ile en büyük emanetiniz olan Cumhuriyeti ve Yüce Türk Milleti`ni koruma ve layık olarak olduğu konuma ulaştırma mücadelemize günümüzün kahraman bekçileri ile TÜMKOV çatısı altında Büyük bir kararlıkla devam ediyoruz.

Kutlu yolumuzun Ulularından almış olduğumuz vazifenin, Sorumluluğunu almanın onuru ile huzur-u Hazretinizden cümle cihana beyan ederim ki. Her daim mazlumun yanında. zalimin karşısında Tanrı Dağları gibi devleşeceğiz. Türk `ün adeletini tüm insanlığa vakf edeceğiz. Kanımızdaki Kudretin Sırrını ve Hırsını dümyanın hiçbir makamına ve ziyaretine canımız pahasına dahi değişmeyeceğiz.

Bilinmelidir ki,
Kurt oluş [kurtuluş]bir daha kuvey-i Milli bedenlerimize, Teşkilatı Mahsusa ruhunu birleştirmekle olacaktır.
Zat-ı Alinizi ve İstiklal Harbimizin kahramanlarını, hürriyet ve İstiklal uğruna Vatan savunmasında can veren Aziz Şehitlerimizi Rahmetle Hürmetle yad ediyor. Kahraman Gazilerimize saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz.
Kutlu Atam
Azizi Ruhunuz Şad Makamınız Ali, Makamınız cennet olsun.
Takdimi Huzur-u Füzilünemize saygılarımla arz ederim. Adına duygu ve düşüncelerini Türk Millî Kuvvetler Vakfı Kurucu Genel Başkanı Dr. Fatih ŞİMGA kaleme aldı.

Türk Millî Kuvvetler Vakfı Kurucu Genel Başkanı Dr. Fatih ŞİMGA Tören sonrası ekibi ile hatıra fotoğrafı çektiler.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.