Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

TÜMKUV GENEL BAŞKANI DR. FATİH ŞİMGA ATATÜRK’ÜN MOZOLESİNE ÇELENK BIRAKTI

TÜMKUV GENEL BAŞKANI DR. FATİH ŞİMGA ATATÜRK’ÜN MOZOLESİNE ÇELENK BIRAKTI
06.01.2024
A+
A-

TÜMKUV GENEL BAŞKANI DR. FATİH ŞİMGA ATATÜRK’ÜN MOZOLESİNE ÇELENK BIRAKTI

2024 Yılının ilk resmi ziyareti;
Cumhuriyetimizin Kuruluşu’nun 100. yılında! Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ebedî istirahatgâhı olan Anıtkabir’i ziyaret ettim.

Açıklama yok.

TÜMKUV’un Kahraman Kuvvacıları ile beraber Aslanlı Yol’dan yürüyerek tören alanına geçiş yapıp, Atatürk’ün mozolesine çelenk bırakarak saygı duruşundan sonra
Misak-ı Milli Kulesi’ne geçilerek burada Anıtkabir özel defterini imzaladım.

Anıtkabir Özel Defterine :

Aziz Atatürk

Kutlu Devletim’in emirlerini yerine getirmek amacıyla, açtığın yolda gösterdiğin hedefe durmadan yürümeye and içmiş, hayatlarını ve hayallerini Kutlu Devteletime Aziz Türk Milletime vakf etmiş. Milli kuvvetlerin tekrardan bir çatı altında toplanmasını sağlamak için 2021 yılının Kasım ayında kurduğum Türk Milli Kuvvetler Vakfı’nın 3.kuruluş Yıldönümünü Yüce Huzurunuzda Kutlamanın onur ve gururunu yaşamaktayım.

Açmış olduğunuz Milli Kuvvetler Sancağını ; Korkusuzca !
İlk günkü inanç, azim, özveri ve heyacan ile en büyük emanetiniz olan Cumhuriyeti ve Yüce Türk Milleti’ni koruma ve layık olarak olduğu konuma ulaştırma mücadelemize günümüzün kahraman Kuvvacıları ile TÜMKUV çatısı altında büyük bir kararlıkla devam ediyoruz..

Kutlu Yolumuzun Ulularından ! Almış olduğunuz vazifenin ;
Sorumluluğunu almanın onuru ile !
Huzur-u Hazretinizden cümle cihana beyan ederim ki. Her daim mazlumun yanında, zalimin karşısında Tanrı Dağları gibi devleşeceğiz.
Türk’ün adeletini tüm insanlığa vakf edeceğiz. Kanımızdaki Kudretin Sırrını ve Mirasını dünyanın hiçbir makamına ve ziynetine canımız pahasına dahi değişmeyeceğiz.

Bilinmelidir ki,
Kurt Oluş [kurtuluş] bir daha Kuvay-i Milliye bedenlerimize, Teşkilat-ı Mahsusa ruhunu birleştirmekle olacaktır.
Zat-ı Alinizi ve İstiklal Harbimizin kahramanlarını, hürriyet ve İstiklal uğruna Vatan savunmasında can veren Aziz Şehitlerimizi Rahmetle, Minnetle yad ediyor, Kahraman Gazilerimize saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Kutlu ATAM ;
Azizi Ruhunuz Şad, Makamınız Ali, Mekanınız cennet olsun.

Takdim-i Huzur-u Fazilanenize saygılarımla arz ederim.

Türk Millî Kuvvetler Vakfı Kurucu Genel Başkanı
Dr. Fatih ŞİMGA

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.