Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

TARIMKON GENEL BAŞKANI HAKAN YÜKSEL `DEN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJ

TARIMKON GENEL BAŞKANI HAKAN YÜKSEL `DEN  14 MART TIP BAYRAMI MESAJ
13.03.2022
A+
A-

Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu (TARIMKON ) Genel Başkanı Hakan YÜKSEL, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

TARIMKON Genel Başkanı Hakan YÜKSEL, Müreffeh ve çağdaş bir toplumun temel unsurlarından biri her bireyin nitelikli sağlık hizmetinden yararlanabilmesidir. Güçlü bir geleceğin ve ülkelerin gelişmişlik düzeyinin belirleyicisi sağlıklı yaşam ve sağlıklı bir toplumdur. Teknolojinin gelişimine bağlı olarak tıp alanında yaşanan ilerlemeler ile birlikte yeni hastalıkların ortaya çıkması insan sağlığının sürekliliğini tehdit etmektedir. Dolayısıyla insan sağlığının korunması ve mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi kaliteli, verimli hizmet sunan ve kolay erişilebilir bir sağlık teşkilatına bağlıdır.

“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışı ile Devletimiz, sağlık ve tıp alanında yaşanan gelişmeler ve ilerlemeler ışığında halkımıza kaliteli sağlık hizmeti sunabilmek için yatırımlar, çalışmalar ve reformlar yapmaktadır. Modern teknolojinin sağlık sistemleri hastanelerimizde kullanılmakta ve tıp alanında çok iyi yetişmiş, donanımlı, yeniliklere açık ve ileri teknolojileri uygulayabilen hekimlerimizin sayısı giderek artmaktadır. Son yıllarda ülkemizde yaşanan sağlık alanındaki gelişme ve ilerlemelerde sağlık çalışanlarımızın zaman mefhumu olmadan titiz ve özverili çalışmalarının önemi büyüktür. İnsan hayatı ve toplum sağlığı için hizmet veren hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız zor olduğu kadar onurlu ve saygın olan bu görevi yerine getirmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI