Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

SON PARTİ GENEL BAŞKANI MURAT ÇOBANOĞLU`NDAN JANDARMA TEŞKİLATI’NIN 185. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA MESAJI

SON PARTİ GENEL BAŞKANI MURAT ÇOBANOĞLU`NDAN JANDARMA TEŞKİLATI’NIN 185. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA MESAJI
14.06.2024
A+
A-

SON Parti Genel Başkanı Murat ÇOBANOĞLU, Jandarma Teşkilatının 185. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

SON Parti Genel Başkanı Murat ÇOBANOĞLU, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Jandarma Genel Komutanlığı’nın 185. kuruluş yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutlamaktayız. 1839 yılından bu yana, vatanımızın dört bir yanında huzur ve güvenliğin teminatı olan Jandarma Teşkilatı, görevlerini kahramanca ve fedakârca yerine getirmiştir ve getirmektedir.

Jandarma Teşkilatımız, hem ülkemizin sınırlarını koruma görevini büyük bir başarıyla sürdürmüş, hem de vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlama hususunda üstün bir gayret göstermiştir. Bu vesileyle, Jandarma Teşkilatı’nın her bir neferini, gösterdikleri azim ve kararlılık nedeniyle tebrik ediyorum.

Jandarma personelimiz, görevlerini yerine getirirken karşılaştıkları zorluklara ve tehlikelere rağmen, halkımızın güvenliği için gece gündüz demeden çalışmaktadır. Bu kutsal görevde, onların en büyük destekçileri ise şüphesiz aileleridir. Jandarma personelimizin aileleri, sevdiklerini görev başında sabırla ve umutla beklemekte ve onların arkasında gizli bir güç olarak durmaktadır. Bu fedakâr ailelerimize, gösterdikleri anlayış ve sabırdan dolayı ayrıca şükranlarımı sunuyorum.

Jandarma Teşkilatı’nın 185. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle, şehit düşen kahramanlarımızı rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor; Jandarma Teşkilatımızın tüm mensuplarına sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Vatanımıza ve milletimize hizmet yolunda gösterdikleri üstün gayretin, halkımız nezdinde de takdirle ve şükranla karşılandığını belirtmek isterim.

Bu duygu ve düşüncelerle, Jandarma Genel Komutanlığı’nın 185. kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyor, vatanımızın bekçisi olan Jandarma Teşkilatımıza görevlerinde başarılar diliyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.