Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

ŞANLIURFALI KADINLAR ÜRETTİKLERİ BEZ BEBEKLERİ ADIYAMAN’A GÖNDERDİ

ŞANLIURFALI KADINLAR ÜRETTİKLERİ BEZ BEBEKLERİ ADIYAMAN’A GÖNDERDİ

ŞANLIURFALI KADINLAR ÜRETTİKLERİ BEZ BEBEKLERİ ADIYAMAN’A GÖNDERDİ

 

 

 

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan kadın destek merkezlerinde yıl boyunca el emeği göz nuru ürünleri maharetli elleriyle üreten ve satılmasıyla ev ekonomilerine yaptıkları bez bebeklerle destek olan Şanlıurfalı kadınlar bu kez ürettikleri bez bebekleri Adıyaman’daki depremzede çocuklara gönderdi.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilde yıkımlara ve can kayıplarına neden olan 7,7 ve 7,6’lık depremlerin yaraları sarılıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde kurulan kadın destek merkezlerinde kurs ve eğitim gören kadınlar Adıyaman’a yardım elini uzatmaya devam ediyor.

Adıyaman’daki çocuklara atkı, bere, patik, yün yelek gibi ürünleri elleriyle yaparak ulaştıran Şanlıurfalı kadınlar bu kez de hem Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgeye gönderilen çeşitli yardımları hem de yıl boyu ürettikleri el emeği göz nuru bez bebekleri konteyner kentte kalan çocuklara götürdü.

Halfeti Kadın Destek Merkezi kursiyerleri ve gönüllü kadınlar tarafından hazırlanan paketler Adıyaman’da AFAD ve çeşitli kuruluşlar tarafından kurulan çadır kent ve konteyner kentlerde konaklayan çocuklara ve vatandaşlara ulaştırıldı.

Adıyaman’a ilk yardımın Şanlıurfa’dan geldiğini ifade eden bir vatandaş Allah kimseye bir daha böyle günler yaşatmasın yanımızda olan herkesten Allah razı olsun ifadelerine yer verdi.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı
Tel:0 (414) 318 51 00 Dahili (1606)-(1605)
[email protected]

REKLAM ALANI