Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

PINARBAŞI, BİRECİK’TE VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

PINARBAŞI, BİRECİK’TE VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

PINARBAŞI, BİRECİK’TE VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

 

AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Av. Mehmet Faruk Pınarbaşı, Ramazan Bayramı’nda Birecik ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Av. Mehmet Faruk Pınarbaşı ve Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, AK Parti ilçe başkanı Halil Yavuz ve AK Parti ilçe teşkilatıyla birlikte Birecik’te Kültür Merkezi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı.

 

 

 

 

 

 

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Av. Mehmet Faruk Pınarbaşı, burada yaptığı konuşmada, 14 Mayıs seçimlerinin bir beka meselesi olduğunu ve tüm hemşerilerinden destek beklediğini ifade ederek şunları söyledi: “Hepinize verdiğiniz destek ve katkılardan dolayı teşekkür ederim. İnşallah 14 Mayıs’tan sonra bu ülke huzuru ve istikrarı tercih edecek ve hepimiz inşallah daha mutlu, çocuklarımızın ve torunlarımızın geleceğinin güvende olduğu bir Türkiye için çaba göstereceğiz.”

Programda vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Av. Mehmet Faruk Pınarbaşı, Ramazan Bayramı’nın coşkusunu vatandaşlarla paylaşarak sevgi ve saygılarını iletti. Bayramlaşma Programına katılanların Pınarbaşı’na yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.

 

AK PARTİ ŞANLIURFA İL SKM BAŞKANLIĞI

HABER MERKEZİ

[email protected]

İnternet Siteleri için FLV uzantılı Görüntü linki :

https://www.youtube.com/@akpartisecim2023

BÜLTEN NO : 46
TARİH : 24.04.2023
HABER BAŞLIĞI : PINARBAŞI, BİRECİK’TE VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.