Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Pera’ da düğün yemeği

Pera’ da düğün yemeği
07.09.2021
A+
A-

Estesante Kliniğin kurucusu Şebnem Demir’in Futbol Federasyonunda yönetici olan erkek kardeşi Görkem Demir seçkin davetlilerin olduğu bir parti ile Rixos Pera’da evlendi.

Nikah şahitliğini eski milletvekili, BDDK da yönetici olan Hurşit Yıldırım ve AK PARTİ Bakırköy ilçe başkanı gerçekleştirdi.

Davette Emre Ertürk, Yağmur Kalyoncu, Sinem Yıldırım, Banu Sağnak gibi birbirinden ünlü isimler vardı. Parti gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Eşi de sağlık sektöründe!

Sağlık sektöründeki başarılarıyla tanınan Şebnem Demir’in kardeşinin eşi de sağlık sektöründe. Covid önlemlerinin maksimumda olduğu davette, davetliler 1,5 yıldır evde kalmanın acısını çıkardılar.  (Futbol Federasyonundan gelen yöneticiler yazılacak.)

İşlerinin yoğunluğundan balayına çıkamayan çift Ekim ayında Amerika’ya gidecek.

DİNÇER KARACALAR-İSTANBUL

REKLAM ALANI