Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

ÖZGÜVEN GRUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÖMER DAĞLI ‘DAN HİCRİ YILBAŞI VE MUHARREM AYI MESAJI

ÖZGÜVEN GRUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÖMER DAĞLI ‘DAN HİCRİ YILBAŞI VE MUHARREM AYI MESAJI
10.08.2021
A+
A-

Özgüven Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Dağlı, Hicri Yılbaşı ve Muharrem Ayı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Dağlı, yayınladığı kutlama mesajında; İslam tarihinde önemli bir yere sahip olan ve hicri takvimin ilk ayı olan Muharrem ayına kavuşmanın manevi huzuru içerisindeyiz. Sevgili Peygamberimizin Mekke’den Medine’ye hicreti esas alınarak hicri yılbaşı olarak kabul edilen; paylaşmanın, birlik ve beraberlik içinde olmanın hatırlandığı değerli zaman dilimlerimizden biridir.

Muharrem Ayı matem ayı olmakla beraber, halk arasında paylaşmanın simgesi haline gelen Aşure günü, birlik ve beraberliği perçinlemektedir. Kaynayan kazanda farklılıkları ortaya çıkartarak ayrışmayı değil, birlik ve beraberlik içinde ortak bir tat yakalamayı hedeflemeliyiz.

Birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşlik duygularımızın daha da arttığı bu günlerde gözlerimizin daima barışa, doğruluğa, kardeşliğe bakması; yüreğimizin sevgi saygı ve hoşgörüyle atması gerekmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle Aziz Milletimizin, tüm İslam Âleminin 1443. Hicri yılını ve Muharrem ayını tebrik eder, yeni Hicri yılın birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın pekişmesine, dünya üzerinde barış, huzur ve mutluluk tohumlarının yeşermesine, gözyaşı, zulüm ve yaşanan olumsuzlukların sona ermesine vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI