Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

MUHAMMET TALHA ARSLAN` DAN ELBİSTAN` A HİZMET

MUHAMMET TALHA ARSLAN` DAN ELBİSTAN` A HİZMET
27.05.2022
A+
A-

Kahramanmaraş Elbistan İlçesinde Fortes Mühendislik Şube Müdürü Muhammet Talha Arslan Kendi Memleketimde hizmet etmekten Gurur Duyuyorum diye Usta Gazeteci Abdullah Yiğit `e açıklamalarda bulundu.

Açıklama yok.
Fortes Mühendislik Şube Müdürü Muhammet Talha Arslan, Elbistan İlçemize hizmet etmek için ekibim ile beraber hizmette sınır tanımıyoruz. Bizim için önemli olan müşteri memnuiyetidir. Elbistan doğalgaza geç kalınmış olsada bundan sonra Elbistan Halkına daha güzel hizmet etme ve görevini üstlendik ben ve ekip arkadaşlarımız ile 365 gün 24 saat müşterilerimize bir telefon kadar yakınınız.

Açıklama yok.
Fortes Mühendislik Şube Müdürü Muhammet Talha Arslan, Tüm Elbistan halkına bizi tercih ettiklerinden dolayı teşekkür ediyoruz dedi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Açıklama yok.

REKLAM ALANI