Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

MEHMET NURİ SAMANCI `DAN BERAT KANDİLİ MESAJI

MEHMET NURİ SAMANCI `DAN BERAT KANDİLİ MESAJI
04.03.2023
A+
A-

YUSUF SAMANCI -SERVET SAMANCI -AĞRI

Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı.

Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Nurlu gölgesinin üzerimize düşmeye başladığı Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandili’ne ulaşmanın sevinci ve heyecanı içerisindeyiz.

Berat, bizlere kulluk bilinci ile günahlardan arınmayı suç ve yanlışlardan kaçınmayı ve Yüce Allah’ın sonsuz rahmet ve merhametine sığınmayı müjdeler. Bu müstesna geceden azami derecede faydalanmalı ve ibadetlerimizle, dualarımızla Allah’ın rahmet ve lütfuna tecelli olmaya çalışmalıyız.

Böyle önemli bir gecenin daralan kalplere aydınlık, zor durumda olanlara kolaylıklara vesile olması en büyük temennimizdir.

Berat Kandilinin tüm İslam âlemine ve ülkemize; birlik, beraberlik, huzur ve barışa vesile olmasını diler, tüm Ağrılı hemşerilerimin Mübarek Berat kandilini kutlarım.

REKLAM ALANI