Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

KAÇAR, MAHALLE TOPLANTISINA KATILDI

KAÇAR, MAHALLE TOPLANTISINA KATILDI

KAÇAR, MAHALLE TOPLANTISINA KATILDI

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mahmut Kaçar, seçim çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürüyor. Sabah Harran ilçesinde temaslarda bulunan Kaçar, akşam saatlerinde ise Haliliye ilçesine bağlı Ahmet Yesevi Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

14 Mayıs genel seçimleri için saha çalışmalarını sürdüren Kaçar, Harran ilçesinde bulunan AK Parti ilçe teşkilatıyla bir araya geldi. Seçim çalışmaları hakkında bilgi alan Kaçar, daha sonra Harran ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde vatandaşları ziyaret ederek destek istedi.

Gün boyu Harran ilçesinde çalışmalarını sürdüren Kaçar, akşam saatlerinde ise Haliliye ilçesine bağlı Ahmet Yesevi Mahallesinde vatandaşlar ile bir araya gelerek mahalle toplantısı yaptı. Mahalle toplantısında konuşan Kaçar, “İnşallah sizin bu heyecanınız, samimiyetiniz ve duruşunuz 14 Mayıs akşamı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a balkon konuşması yaptıracaktır” diyerek,14 Mayıs genel seçimlerinde AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermeleri yönünde çağrıda bulundu.

KAÇAR, MAHALLE TOPLANTISINA KATILDI – VİDEOLU BÜLTEN

Video Linki:

 

 

 

 

 

 

 

 

BÜLTEN NO : 154
TARİH : 09.05.2023
HABER BAŞLIĞI : KAÇAR, MAHALLE TOPLANTISINA KATILDI

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.