Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Jandarma Genel Komutanı Çetin’den Şehit Aileler Derneğine Ziyaret

Jandarma Genel Komutanı Çetin’den Şehit Aileler Derneğine Ziyaret

Jandarma Genel Komutanı Çetin’den Şehit Aileler Derneğine Ziyaret

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Şanlıurfa gelerek Şanlıurfa valisi Salih Ayhan Komutan yardımcıları Bölge Komutanı İl jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran ASH İl müdürü Hasan Bilici ile birlikte Şanlıurfa şehit aileler derneğini ziyaret etti. Ziyaret esnasında devletin şehit aileleri ve gazilerin her daim yanında olduğunu dile getiren Çetin, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bize vermiş olduğu emir ve direktifle şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin emrine amadeyiz. Her türlü ihtiyacınızı çözmekle görevliyiz” dedi.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif, Şanlıurfa’ya gelerek, Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Çetin, şehit yakınları ile kahraman gazilerin emrinde olduğunu söyledi.

“HER TÜRLÜ İHTİYACINIZI ÇÖZMEKLE GÖREVLİYİZ”
Şehit yakınlarının ve gazilerin her türlü ihtiyacını çözmekle görevli olduklarını vurgulayan Çetin, “Biz de hayatımızı şehitlerimizin izinde, gazilerimizin yolunda feda etmeye hazırız. Canımız, kanımız ay yıldızlı bayrağa, bu ülkeye, bu millete feda olsun, helal olsun, armağan olsun. Yeter ki vatan sağ olsun. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bize vermiş olduğu emir ve direktifle şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin emrine amadeyiz. Her türlü ihtiyacınızı çözmekle görevliyiz” dedi

Ziyarette Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin Ziyaret anısına plaket takdim ederken Jandarma komutanıda başkan Yavuz’a JÖH heykeli Kur’an-ı kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.

 

 

REKLAM ALANI