Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

İzmit Belediyesi’nin “Kardeş Eller” projesine Sevinç Erbulak’tan destek

İzmit Belediyesi’nin “Kardeş Eller” projesine Sevinç Erbulak’tan destek
08.04.2021
A+
A-

Sevinç Erbulak “Kardeş Eller” projesine sanat dünyasını ve vatandaşları destek olmaya çağırdı

İzmit Belediyesi’nin sosyal hizmetler çalışmaları kapsamında hayata geçirdiği örnek bir dayanışma kampanyası olan Kardeş Eller projesine ünlü tiyatro oyuncusu Sevinç Erbulak’tan destek çağrısı geldi.

Geçtiğimiz günlerde İzmit Belediyesi 2021 Yılı Kültür ve Sanat Sezonu açılış töreninde sunuculuğu üstlenen Sevinç Erbulak, lansmanın ardından İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğünde İzmit’teki temaslarını sürdürdü.

Kardeş Eller projesinden etkilendiğini ifade eden ünlü oyuncu Erbulak, yardımsever vatandaşlar ile ihtiyaç sahiplerini bir araya getirecek olan bu kampanya için kameralar karşısına geçti.

Kardeş Eller projesini hep birlikte büyütelim!

Sevinç Erbulak, İzmit’te sosyal dayanışma kültürünü ve iyiliği sembolize edecek olan bu proje ile ilgili duygularını şu şekilde ifade etti; ‘’İzmit’te çok güzel bir iyilik hareketi başladı. İzmit Belediyesi Kardeş Eller adında bir platform kurdu. Bu platformun amacı zor günlerde ihtiyacı olan ailelere destek olmak. Bu projenin Türkiye çapında bilinmesi bence çok önemli. Bu ülkede yaşayan bir kişi olarak bunu ben de çok önemsiyorum. Dünyada iyilikten üstün bir güç yoktur. Biz yardımlaşma kültürü olan bir ülkenin fertleriyiz. Bu projeyi hep birlikte büyütelim.’’

İyilik gülümsemektir anlayışı ile birçok ihtiyaç sahibinin hayatlarına dokunacak olan kampanya dâhilinde; yardımseverler, İzmit Belediyesi’nin proje için açtığı web sitesi üzerinden bağışçı olabilecek. İhtiyaç sahipleri de aynı şekilde bu platform aracılığı ile destek alabilecek.

Sosyal destek abla ihtiyaç sahibi vatandaşlara umut ve toplumsal yardımlaşma konusunda farkındalık yaratmaya devam eden İzmit Belediyesi’nin başlattığı Kardeş Eller projesine katılım onun geçen gün katlanarak artıyor.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

REKLAM ALANI