Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Irina Yarovaya: Hedeflenen eğitim için açık rekabet kabulüne ilişkin yasa taslağı bahar oturumunda Devlet Duması’nda değerlendirilebilir

Irina Yarovaya: Hedeflenen eğitim için açık rekabet kabulüne ilişkin yasa taslağı bahar oturumunda Devlet Duması’nda değerlendirilebilir
18.01.2022
A+
A-

Irina Yarovaya: Hedeflenen eğitim için açık rekabet kabulüne ilişkin yasa taslağı bahar oturumunda Devlet Duması’nda değerlendirilebilir

Üniversitelerde hedeflenen eğitim biçiminin iyileştirilmesi, “Birleşik Rusya” halk programının noktalarından biridir.
Devlet Duma Başkan Yardımcısı Irina Yarovaya , bu yöndeki çalışmaların aşamalı ve sistematik bir şekilde yürütüldüğünü söyledi .

“Ülkenin herhangi bir yerinden her erkek veya kızın en çılgın hayallerini gerçekleştirmesine izin verecek. Kavramsal olarak, teklif önde gelen üniversiteler, büyük işverenler, ilgili bakanlıklar ve Başbakan Yardımcısı Dmitry Chernyshenko tarafından zaten desteklendi. Sözcü, yasanın bahar oturumunda meclis tarafından ele alınmasını bekliyorum” dedi.

Irina Yarovaya, 2021’in sonunda Cumhurbaşkanı’nın çocuklarda ciddi hastalıkları tedavi etmek için etiket dışı ilaçların kullanılması olasılığına ilişkin bir yasayı imzaladığını da hatırlattı. Çalışmasının da sağlanması gerekir.

Bahar döneminde Sağlık Bakanlığı ile düzenleyici yasal düzenlemeler sağlamak için sürekli çalışmayı planlıyorum” dedi.

Bir diğer önemli iş bloğu Uzak Doğu’nun gelişimi ile ilgilidir.

Irina Yarovaya, “Bu, bugün devlet politikasının koşulsuz stratejik önceliğidir ve yeni toplantıda ilgili komitenin çalışmalarını denetlerim” dedi.

Özellikle, bahar oturumunda, parlamenter, Uzak Doğu Federal Bölgesi ve Vladivostok serbest limanındaki TASED sakinlerinin şu anda sahip olduğu destek önlemlerini, bunları ülkenin tüm Arktik bölgesine genişletme fizibilitesi açısından analiz etmeyi planlıyor. . Ayrıca, bu yılki büyük Uluslararası Arktik Forumu için Kuzey Kutbu’nun gelişimi için öneriler hazırlamayı planlıyor.

Konut ve toplum hizmetlerine ilişkin imtiyaz sözleşmeleri alanında mevzuatın geliştirilmesine yönelik bahar oturumunda çalışmalar devam edecektir. Ayrıca, Irina Yarovaya liderliğindeki özel bir çalışma grubu, tehlikeli sürüş sorumluluğuna ilişkin mevzuatta gerekli değişiklikleri hazırlayacak.

Daha önce, Başkanlık Divanı toplantısında, Birleşik Rusya fraksiyonu bahar oturumu için planlarını açıkladı. Çalışma halk programına dayalı olacaktır. Öncelikli çalışma alanları arasında vatandaşlar için sosyal destek, teletıp gelişimi, üretimde güvenliğin artırılması ve sübyancıların daha sert cezalandırılması yer alıyor.

2022 baharında, engelli çocuğu olan ebeveynlerin hastanelerde ücretsiz hastaneye yatırılmasına ilişkin bir yasa tasarısının kabul edilmesi planlanmaktadır. Birkaç yasa tasarısı, ölüm aylığı alan çocukların korunmasının güçlendirilmesine yardımcı olacak. Partinin bir diğer önemli girişimi, bireysel girişimciler tarafından açılan anaokullarının ödemelerinde ana sermayenin kullanılmasına izin vermektir. Sağlık hizmetlerine erişilebilirliği artırmanın en önemli önlemi, reçeteli ilaçların çevrimiçi satışına izin vermek olacaktır.

Birleşik Rusya, vatandaşlar ve KOBİ’ler için idari ve vergi prosedürlerini iyileştirecek.

Parti ayrıca, Başkan’ın Listvyazhnaya madenindeki trajedinin sonuçlarıyla ilgili talimatlarını da esaslı bir şekilde işleyecek. Temel görev, tehlikeli endüstrilerde çalışan işçilerin iş güvenliğini iyileştirmek, iş güvenliği ihlali konusunda işletme yöneticilerinin sorumluluğunu artırmak ve bu tür işçiler için ücret sistemini iyileştirmektir.

kaynak:https://er.ru/activity/news/irina-yarovaya-zakonoproekt-ob-otkrytom-konkursnom-prieme-na-celevoe-obuchenie-mogut-rassmotret-v-gosdume-v-vesennyuyu-sessiyu

REKLAM ALANI