DOLAR

Alış:
Warning: Undefined variable $dolarAlis in /home/u683262013/domains/birecikte.com/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 34

Satış:
Warning: Undefined variable $dolarSatis in /home/u683262013/domains/birecikte.com/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 35

EURO

Alış:
Warning: Undefined variable $euroAlis in /home/u683262013/domains/birecikte.com/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 39

Satış:
Warning: Undefined variable $euroSatis in /home/u683262013/domains/birecikte.com/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 40

GBP

Alış:
Warning: Undefined variable $sterAlis in /home/u683262013/domains/birecikte.com/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 44

Satış:
Warning: Undefined variable $sterSatis in /home/u683262013/domains/birecikte.com/public_html/wp-content/themes/ohaber/parts/currency.php on line 45

Ana Sayfa Bugün, GÜNDEM 15 Aralık 2021

HALİLİYE ZABITASINDAN STOKÇULUĞA KARŞI DENETİM

HALİLİYE ZABITASINDAN STOKÇULUĞA KARŞI DENETİM
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatıyla stokçuluğa karşı harekete geçen Zabıta Müdürlüğü, ilçe genelindeki marketlerin depolarını denetledi. Ürünlerin etiket ve son kullanma tarihlerini de karşılaştıran ekipler, market yetkililerini stokçuluğa karşı uyardı.

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın stokçuluğa karşı mücadele edileceğini açıklamasının ardından Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Bir 2 kişi görseli olabilir
Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatıyla ilçe genelinde halkın sağlığı, huzuru ve güvenliği için denetimlerini sürdüren ekiplerin bu kez adresi marketlerin depoları oldu. Özellikle stokçuluğun önüne geçilmesi adına marketlerin depolarını denetleyen ekipler, market yetkililerine uyarılarda bulundu.
Yapılan denetimlerde stoku yapılan ürün olmadığı görülürken, zabıta ekipleri stokçulara verilen ceza üst sınırının 500 bin TL’den 2 milyon TL’ye çıkarıldığını hatırlattı. Depolarda ürün bekletilmemesi ve rafların boş bırakılmaması gerektiğinin altını çizen ekipler, “Raf boş olursa ve depoda ürününüz varsa bu stokçuluğa girer” ifadelerini kullandı.

Bir 5 kişi görseli olabilir
Stokçuluğun yanı sıra marketlerde hijyen ve fiyat denetimi de yapan ekipler, reyonlarda yer alan etiketteki fiyat ile kasadaki fiyatı karşılaştırdı. Marketlerde fiyat oyunu olmamasına dikkat eden ekipler, ürünlerin son kullanma tarihini de kontrol etti.

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise 4442263 numaralı Haliliye Belediyesi İletişim Merkezine gelen şikayetler ile stokçuluk ve fahiş fiyata karşı denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

 

 

Benzer Haberler

BEYNSOFT