Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

HALİLİYE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET BİNASININ TEMELİ ATILDI

HALİLİYE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET BİNASININ TEMELİ ATILDI
25.01.2023
A+
A-

HALİLİYE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET BİNASININ TEMELİ ATILDI

 

 

 

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi tarafından yapımı üstlenen İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binasının temel atma töreni gerçekleşti. “Bu bölgede bu hizmete ihtiyaç vardı” diyen Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Başkan Canpolat’a teşekkür etti.

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve yazı görseli olabilir
Şanlıurfa Valiliği himayesinde Haliliye Belediyesi tarafından yapımı üstlenen İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binasının temel atma töreni gerçekleşti.Bir 3 kişi ve açık hava görseli olabilirHaliliye İlçesinde nüfus yoğunluğunu olduğu Ahmet Yesevi Mahallesinde temeli atılan İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası, zemin kat ve teras kat olmak üzere 5 kattan oluşacak. İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binasının temel atma töreninde açıklamalarda bulunan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “İnşallah 1 yıla kalmaz da burada açılışını yapmış olacağız” dedi. Başkan Mehmet Canpolat, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Fotoğraf açıklaması yok.

“Bugün mutlu bir gündeyiz. Haliliye bölgemizdeyiz. Devteyşti ve Ahmet Yesevi bölgemizdeyiz. İlçemiz her geçen gün güzelleşiyor. Sayın Bakanımız Süleyman Soylu’ya desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Emniyet Müdürlüğümüzle yapmış olduğumuz görüşmeler gereği Valiliğimiz himayelerinde bölgemize yakışır, Türkiye’de örnek bir proje olan; zemin, teras ve 3 kat olmak üzere toplamda 5 kattan oluşan yaklaşık 16 milyonluk yatırımın temelini atıyoruz. İnşallah 1 yıla kalmaz da burada açılışını yapmış olacağız. Bölgemizin gelişmesi, insanlarımızın refah içerisinde yaşamını sürdürmesi adına Emniyetin de bu şekilde burayı tercih etmesinden dolayı Haliliye’mizin bu alanını bölge insanı, mahalleleriler adına Haliliye Belediye Başkanlığı olarak Emniyet Müdürlüğümüze de teşekkür ediyoruz. Mutluyuz dedik, Haliliye ilçemiz her geçen gün gelişiyor. Gerek hükümetimizin, gerek Büyükşehir Belediyemizin, gerekse de Haliliye Belediyemizin yatırımlarıyla. Ben meclis üyelerime de teşekkür ediyorum. İlçe Emniyet Müdürlüğünün yapımında karşılıklı takas usulüne göre Emniyetle yapmış olduğumuz Meclis kararı sonrası çok şükür burada temel atıyoruz. İnsanlar geriye dönüp baktığı zaman eserleriyle anılır. Bizler de eser bırakmak için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Buradaki en büyük katkı değerli Haliliyeli hemşerilerimindir. Onların bize teveccühü ve güvenidir. Biz onlara sonsuz müteşekkiriz. Var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Başta Sayın Valimiz olmak üzere değerli protokolümüze teşekkür ediyorum, hayırlı ve uğurlu olsun diyorum.”

Bir 1 kişi, ayakta ve yazı görseli olabilir
Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binasının yapımını üstlendikleri için teşekkür eden Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin, “Bugün, İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün daha iyi koşullarda hizmet vermesi için yapılmakta olan Hizmet Binamızın temel atma törenine sizlerle birlikte gerçekleştiriyor olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Kamu düzeninin sağlanmasında görev alan Emniyet Teşkilatımızın daha iyi koşullarda hizmet vermesi için bakanlığımız ve Valiliğimiz var gücüyle çalışmaktadır. Bu faaliyetlere destek vermek amacıyla Büyükşehir Belediyemizin, Haliliye Belediyemizin ciddi katkıları söz konusudur. Bunun en anlamlı örneğini de bugün görmekteyiz. Haliliye Belediyemize ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Değerli Haliliye Belediye Başkanımıza, Emniyet Teşkilatımıza bir kez daha minnet ve vefa duygularımızı göstermemize vesile olan hizmet binamızın yapımını üstlendiği için, bu önemli ederi ilçemize kazandırdığı, eğitim ve sağlık alanında ilçemize değer kattığı için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bir 1 kişi, ayakta ve açık hava görseli olabilir
İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binasının hayırlı olmasını dileyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de, “Mehmet Canpolat Başkanımızı tebrik ediyorum. Böyle bir binanın inşası için nasıl bire çaba gösterdiğini anlattı ama emeği büyük. Kendisine teşekkür ediyoruz. Emniyet Müdürlüğümüze burası hayırlı ve uğurlu olsun. Bir şehirde güven çok esastır. Buraya sanayicinin, yatırımcının gelmesi için güven olması lazım. Sayın Valimize, Emniyet Müdürümüze ve Emniyet Teşkilatımıza teşekkür ediyorum. İnşallah 1 yıla yakın kısa sürede hizmet verecek. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun diyorum” dedi.

Bir 1 kişi, ayakta ve yazı görseli olabilir
“Eser bırakmak, hizmet yapmak insana verilen en güzel hazdır” diyen Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ise açıklamasında, “Eser bırakmak, hizmet yapmak insana verilen en güzel hazdır. Bu bölgede bu hizmete ihtiyaç vardı. Hizmetin şekli hiç önemli değil. Bir alanda eksiklik olduğu zaman diğer alanlar da sekteye uğrar. Vatandaşın kendisini güvende hissedebilmesi için de emniyet teşkilatımızın da fiziki şartlarının çok güçlü olması gerekmektedir. Bu işin amacı, ruhu da budur. Bina yaparsın, eser ortaya çıkarısın, bu binanın hizmeti ve ruhu da budur. Emniyet teşkilatımızın güzel çalışmalar yapması, bu bölgedeki vatandaşlarımıza güvenli bir ilçe duygusunu inşallah yaşatacaklardır. Başkanımıza teşekkür ediyorum, hayırlı olsun diyorum. Biran önce Rabbim açılışını bize nasip eyler inşallah diyorum” ifadelerini kullandı.

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve yazı görseli olabilir
Haliliye İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binasının temel atma törenine; Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, teşkilat üyeleri, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri katıldı.

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

REKLAM ALANI