Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

HAKAN YÜKSEL`DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

HAKAN YÜKSEL`DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
27.10.2022
A+
A-

Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu (TARIMKON ) Genel Başkanı Hakan YÜKSEL, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

TARIMKON Genel Başkanı Hakan YÜKSEL, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Aziz Milletimizin kanlarıyla sulayarak yurt tuttuğu mukaddes vatan topraklarında özgürlük ve bağımsızlığımızın nişanesi Cumhuriyetimizin 99. Yıldönümünü hep birlikte kutlamanın onur ve gururunu yaşamaktayız.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde bir araya gelerek bugün güçlü ekonomisi, genç nüfusu, ordusu, devleti ve milletiyle bölünmez bir bütün olarak geleceğe yürüyen Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran necip milletimiz, bizlere havadan, sudan ve ekmekten daha elzem, paha biçilemez kıymette faziletlere sahip kutsi bir emanet bırakmıştır. Geçmişten aldığı bu kıymetli mirası bugünden daha ileriye taşımak, bu emanete sahip çıkmak; bu emanetin mevcudiyeti kadar önemli ve elzemdir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak olan sizsiniz.” ifadeleriyle bizlere emanet ettiği bu kutsal miras; fikren, ilmen, ruhen ve bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli fertlerin omuzlarında aydınlık geleceğe doğru emin adımlarla taşınmaktadır.

Hiçbir engelin kendisini bu ideale ulaşmaktan alıkoyamayacağı Türkiye Cumhuriyeti; devleti ve milletiyle “Muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkma” yolculuğuna bugün de bu azim ve kararlılıkla devam etmektedir. Cumhuriyetimizin 99. kuruluş yıldönümünde bu azim ve kararlılığı milletimiz adına bir kez daha yinelerken; bu yolda sarf edilen gayretin asla ve asla amaçsız ve sonuçsuz kalmayacağına bizden sonraki nesiller gurur ve kıvançla tarih önünde tanıklık edecektir. Mukaddes vatanını canından aziz bilen, onu koruyup, kollama ve yaşatma idealiyle geliştiren ve ona hizmet etme utkusuyla yoluna devam eden necip Türk Milleti ve bizler için bundan daha büyük ve değerli bir paye yoktur.

Bu vesileyle Cumhuriyetimizi ayakta tutan yegane kuvvet olan milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik ediyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere hem geçmişte hem de bugün aziz vatan topraklarını kanlarıyla sulayarak bizlere emanet bırakan şehitlerimizi ve gazilerimizi de rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum.”

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI