Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

HAKAN YÜKSEL`DEN 10 KASIM MESAJI

HAKAN YÜKSEL`DEN 10 KASIM MESAJI
08.11.2022
A+
A-

HAKAN YÜKSEL`DEN 10 KASIM MESAJI

Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu (TARIMKON ) Genel Başkanı Hakan YÜKSEL, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

TARIMKON Genel Başkanı Hakan YÜKSEL, mesajında şu ifadelere yer verdi; Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni kurarak bizlere en değerli mirası bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 84. yılında rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum” dedi.

TARIMKON Genel Başkanı Hakan YÜKSEL, “Yalnızca bizim tarihimiz değil, dünya tarihi açısından istisna şahsiyetlerden biri olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, elde ettiği zaferler ve kurucusu olduğu Cumhuriyetimiz ile saygın bir lider olarak tarihe adını altın harflerle yazdırmıştır.

“Bugün O’nun işaret ettiği çağdaş aydınlık yolda, milletimizin tüm bireyleriyle kenetlenerek, Cumhuriyetin kazanımlarının bilinciyle, gösterdiği yolda yürümeye devam ediyoruz.

Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ölümünün 84. yılında bir kez daha rahmetle ve saygıyla anıyor, şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi saygı, rahmet ve şükranla yad ediyorum”

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI