Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Gökhan Gülbeyaz “Eski Değilim” diyor

Gökhan Gülbeyaz  “Eski Değilim” diyor
30.12.2021
A+
A-

Gökhan Gülbeyaz, yeni single’ı“Eski Değilim”i Müzikal İşler Production etiketiyle hayranlarının beğenisine sundu. Söz ve müziği Gülbeyaz’a ait olan şarkı, Youtube’da ve tüm dijital platformlarda yayınlandı. Takıntılı bir aşk hikayesini anlatan şarkı, dinleyiciye hüznü ve neşeyi birlikte yaşatırken, şarkıcının kendine has ses tınısı ve farklı yorumu da dikkat çekiyor. Şarkının düzenlemesi ve prodüktörlüğü ise uzun yıllardır Murat Boz, Sertab Erener, Yalın gibi önemli sanatçılarla çalışan Çağrı Sertel imzası taşıyor. Single’ın hazırlık sürecinde Sezen Aksu’nun ilk vokallerinden Süheyla Yengi’den şan dersleri alan Gülbeyaz, aynı zamanda klipteki dans sahneleri için de koreograf eşliğinde özel bir ekiple çalıştı. Dansçıların eşlik ettiği ve farklı renk temalarının kullanıldığı klibin yönetmenliğini ise Enes Bilal Taşçı üstlendi.

Açıklama yok.
Yeni çalışmasıyla ilgili konuşan Gökhan Gülbeyaz, “İlkokuldan beri okul korolarında söyledim, piyano ve gitar dersleri aldım. Çocukken hayalim hep popçu olmaktı. Üniversiteden mezun olunca global şirketlerde çalışmaya başladım fakat müzik ağır bastı ve bu işi profesyonel olarak yapmam gerektiğini, hobi olarak yapmanın bana yeterli olamayacağını anladım. Önce bestelerimi tanıştığım müzisyenlere dinlettim. Onların beğenmesi ve desteğiyle ilk single için hazırlıklara başladık. İlk işimde böyle önemli bir ekiple çalışma fırsatı bulduğum için çok mutluyum.”

Açıklama yok.

Gökhan Gülbeyaz kimdir?
Mersin doğumlu olan Gökhan Gülbeyaz, ODTÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olduktan sonra İngiltere’de Uluslararası Pazarlama üzerine yüksek lisans yaptı. Gülbeyaz’ın 2017’de yayınlanmış İngilizce bir “Siyasi İletişim” kitabı bulunmaktadır. 2019’da müzik çalışmalarına odaklanan Gülbeyaz, ilk single çalışmasını 12.11.2021’de yayınlayarak profesyonel müzik hayatına atıldı.”
DİNÇER KARACALAR

REKLAM ALANI