Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

EYYÜPOĞLU, “ÇALINMADIK KAPI SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ”

EYYÜPOĞLU, “ÇALINMADIK KAPI SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ”

EYYÜPOĞLU, “ÇALINMADIK KAPI SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ”

14 Mayıs Genel seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını yoğunlaştıran AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Av. İbrahim Eyyüpoğlu, her gün farklı bir noktada vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor.

İlk günden bu yana yoğun bir tempo ile gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Eyyüpoğlu, her gün farklı bir ilçede esnaf ve vatandaşları ziyaret ederken, akşam ise kırsal mahallerde ev gezilerini sürdürüyor.

Bu günkü durağı Haliliye ilçesine bağlı Süleymaniye Mahallesi olan Eyyüpoğlu’na AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ile AK Parti İl ve İlçe Teşkilat üyeleri eşlik etti.

Günün sonunda bir değerlendirmede bulunan Eyyüpoğlu, “Haliliye ilçemizin Süleymaniye mahallesini geziyoruz. Allah’ın izni ile ilk gün olduğu gibi son güne kadar saha çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Vatandaşlarımız ve esnaflarımızı ziyaretlerimizde görüyoruz ki, hemşehrilerimizin Cumhurbaşkanımıza teveccühleri hat safhada, Allah’ın izni ile ilk turda en yüksek oy ile Cumhurbaşkanımızı ve AK Parti’mizi seçeceklerine inanıyorum.

 

 

 

 

 

AK PARTİ ŞANLIURFA İL SKM BAŞKANLIĞI

HABER MERKEZİ

[email protected]

İnternet Siteleri için FLV uzantılı Görüntü linki :

https://www.youtube.com/@akpartisecim2023

BÜLTEN NO :104
TARİH : 02.05.2023
HABER BAŞLIĞI :EYYÜPOĞLU, “ÇALINMADIK KAPI SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ”

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.