Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

EYYÜBİYE ESNAFIN’DAN CEVHERİ’YE TAM DESTEK

EYYÜBİYE ESNAFIN’DAN CEVHERİ’YE TAM DESTEK

EYYÜBİYE ESNAFIN’DAN CEVHERİ’YE TAM DESTEK

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri, 14 Mayıs genel seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Kapalı Çarşı, Şireciler ve Fıstıkçılar Pazarı esnafını ziyaret eden Cevheri, ardından Eyyübiye’de bulunan 4. seçim bürosunun açılışını yaptı.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti’den milletvekili adayı olan Mehmet Ali Cevheri, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Genel seçimlere sayılı günler kala temposunu hız kesmeden sürdüren Cevheri, vatandaşlarla bir araya gelerek destek istedi.

AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri, Şireciler ve Fıstıkçılar esnafını tek tek ziyaret ederek hem sorunlarını dinledi hem de 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimler için destek istedi. Ardından kapalı pasaj esnafı ve Halepli Bahçe esnafını ziyaret eden milletvekili adayı Cevheri, esnaftan destek sözü aldı. AK Parti’yi sonuna kadar desteklediklerini vurgulayan Eyyübiye esnafı, Cevheri’ye yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri’ye, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Karaköprü ilçe Başkanı Sait Ağan, Şireciler ve Fıstıkçılar Odası Başkanı Ahmet Aslan, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ve STK yöneticileri eşlik etti.

DÖRDÜNCÜ SEÇİM BÜROSU AÇILDI

Esnaf ziyaretlerinin ardından Eyyübiye yerleşkesinde bulunan Kalkan Mahallesi 4. seçim bürosunun açılışına katılan Cevheri, 14 Mayıs’a sayılı günler kaldığını dile getirerek “Hedefimiz dünyada ne kadar mazlum millet varsa, hepsini kendimizle beraber ayağa kaldırmaktır” dedi.

 

 

 

 

AK PARTİ ŞANLIURFA İL SKM BAŞKANLIĞI

HABER MERKEZİ

[email protected]

İnternet Siteleri için FLV uzantılı Görüntü linki :

https://www.youtube.com/@akpartisecim2023

 

 

BÜLTEN NO : 112
TARİH : 03.05.2023
HABER BAŞLIĞI : EYYÜBİYE ESNAFIN’DAN CEVHERİ’YE TAM DESTEK

 

EYYÜBİYE ESNAFIN’DAN CEVHERİ’YE TAM DESTEK- VİDEOLU BÜLTEN

Video Link’İ:

 

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.