Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

DUSAK’IN GİRİŞİMLERİ SONUÇ VERDİ, ŞANLIRFALILAR BAŞKA ŞEHRE GİTMEYECEK

DUSAK’IN GİRİŞİMLERİ SONUÇ VERDİ, ŞANLIRFALILAR BAŞKA ŞEHRE GİTMEYECEK

PROF DR DUSAK’IN GİRİŞİMİ SONUÇ VERDİ, 3 ÜNİTE HARRAN ÜNİVERSİTESİNDE AÇILIYOR.

DUSAK’IN GİRİŞİMLERİ SONUÇ VERDİ, ŞANLIRFALILAR BAŞKA ŞEHRE GİTMEYECEK

Yıllardır kapalı olan ve Şanlıurfalıların beklediği ünitelere uzman doktor ataması yapıldı. Şanlıurfa Milletvekili adayı Prof. Dr. Abdurrahim Dusak’ın girişimleri sonuç verdi, vatandaşlar tedavi olmak için artık başka şehre gitmeyecek.

 

 

 

 

 

Sağlık alanında vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Prof. Dr. Abdurrahim Dusak, Tıp Fakültesinin kapalı olan bölümleri ile ilgili Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu bir araya geldi. Adalet Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili adayı Bekir Bozdağ ile eksik olan üniteler ve hekim kadroları ile yaptığı görüşmeler netice verdi.

Bu bağlamda Harran Üniversitesi Tıp Fakültesinin sadece Şanlıurfa’nın değil bölgenin sağlık merkezi olabilmesi için girişimlerde bulunan Prof. Dr. Abdurrahim Dusak’ın girişimleri sonucu yıllardır Şanlıurfa’nın ihtiyacı olan Nefroloji, Çocuk Yoğunbakım ve Erişkin Yoğun bakım üniteleri açılıyor.

Ayrıca Dusak’ın girişimleriyle Şanlıurfa’ya 50 Uzman Hekim ataması da yapılırken, Şanlıurfa’nın sağlık sektöründe hak ettiği yere gelmesi için büyük özveride bulunuyor.
Artık sağlık sektöründe Şanlıurfa’lıların başka şehirlere gitmeyeceğinin altını çizen Prof Dr Abdurrahim Dusak, “Her konuda olduğu gibi Şanlıurfa’lıların sorunlarını masaya yatırıp çözüm bulma noktasında elimizden gelen tüm özveriyi sergiliyoruz. Bilim insanı kimliğimle çıktığımız bu yolda Şanlıurfa’nın kadim geçmişinden gelen Bilimin Başkenti şiarının bu topraklarda tekrar canlanması için elimizden geleni yapacağız. Vatandaşlarımızın destekleri ile gecemizi gündüzümüze katarak Şanlıurfa’nın geleceği için çalışacağız. Geçtiğimiz günlerde Bakanımız Bekir Bozdağ ile Şanlıurfa’nın sorunları hakkında yaptığımız görüşmelerde Harran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde eksik bölümlerin olduğunu kendilerine ilettik.

Sağlık Bakanlığımız ile gerekli görüşmeler yaparak Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu’nun istişaresinde bu bölümlere doktor ataması yapıldı. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühleri ile çıktığımız bu yolda vatandaşlarımızın bizlere destek vereceğine olan inancım sonsuzdur.

AK PARTİ ŞANLIURFA İL SKM BAŞKANLIĞI

HABER MERKEZİ

[email protected]

İnternet Siteleri için FLV uzantılı Görüntü linki :

https://www.youtube.com/@akpartisecim2023

TARİH : 29.04.2023
HABER BAŞLIĞI :
PROF DR DUSAK’IN GİRİŞİMİ SONUÇ VERDİ, 3 ÜNİTE HARRAN ÜNİVERSİTESİNDE AÇILIYOR.
DUSAK’IN GİRİŞİMLERİ SONUÇ VERDİ, ŞANLIRFALILAR BAŞKA ŞEHRE GİTMEYECEK

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.