Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC Güreş Federasyonu’nun düzenlediği ödül törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC Güreş Federasyonu’nun düzenlediği ödül törenine katıldı
04.06.2023
A+
A-

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC Güreş Federasyonu’nun düzenlediği ödül törenine katıldı

2023
“İnsanlık dışı izolasyon ve kısıtlamalara karşı mücadelemiz sürecektir”
facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC Güreş Federasyonu’nun 2022 yılında şampiyon olan kulüp ve sporcular adına, Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği Lokali’nde düzenlediği ödül törenine katıldı.

Törende yaptığı konuşmada, güreşin ata sporu olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Tatar gençlerimizi, gösterdikleri başarılardan dolayı tebrik etti.

 

 

 

Cumhurbaşkanı Tatar, uluslararası oyunlarda da güreşin bilinen bir spor olduğunu ifade ederek güreş sporunda standartları yükseltip KKTC’yi temsil etmenin büyük bir gurur olduğunu kaydetti.

Cumhurbaşkanı Tatar, devlet olarak kulüp yöneticileri ve sporcuların yanında olduklarını vurguladı. Doğu Akdeniz’deki bir Türk devleti olarak KKTC’de ata sporu güreşin en iyi şekilde icra edildiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Tatar, bunun bir ekip işi olduğunu belirtti. Devletin güreş sporuna katkısının devam edeceğini ve Türkiye Cumhuriyeti ile yapılan temasların süreceğini ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, bütün ambargo ve kısıtlamalara rağmen Kıbrıs Türk gençliğinin her türlü müsabakaya katılma hakkının olduğunu belirtti.

“Gençlerimizin ortaya koyduğu başarılarla gurur duyuyoruz. Onların, KKTC’yi uluslararası müsabakalarda temsil etmesi, en doğal haklarıdır. Biz devlet olarak her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. İnsanlık dışı izolasyon ve kısıtlamalara karşı mücadelemiz sürecektir Farklı etkinliklerde resmi olarak yer almak, en büyük dileğimizdir” diyen Cumhurbaşkanı Tatar, şampiyon kulüp yöneticisi ve sporculara ödül takdiminde bulundu.

Dosya Adı

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-kktc-gures-federasyonunun-duzenledigi-odul-torenine-katildi-11116

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.