Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

ÇOK GÜLECEKSİNİZ

ÇOK GÜLECEKSİNİZ
11.11.2021
A+
A-

Bugüne kadar rol aldığı dizi ve sinema filmlerindeki oyunculuk performansıyla dikkatleri üzerine çeken Abuzer Deniz Boyraz, şimdi de Azerbaycan’da çekimlerine başlanacak olan komedi filmi için kamera karşısına geçecek.

Turgut Geleç’in yapımcılığını, Muzaffer Uzunyılmaz’ın uygulayıcı yapımcılığını üstendiği ’Kabak Tatlısı’ filminin çekimleri için geri sayım başladı. Özlem Bölükbaşı’nın senaryosunu yazdığı komedi tarzındaki sinema filmini İranlı ünlü yönetmen Behnam Saeedi çekecek. Azerbaycan’da çekimlerine başlanacak olan filmde Türk ve Azerbaycanlı birçok ünlü oyuncu rol alacak. Özellikle aksiyon filmlerinde delikanlı rollerle çıkış yakalayan Abuzer Deniz Boyraz, ilk kez bir komedi filminde yer alacak. Filmin büyük ses getireceğini iddia eden yakışıklı oyuncu, ‘Türk ve Azerbaycanlı oyuncu arkadaşlarımızla 2022’ye damga vuracak film için kamera karşısına geçeceğiz. Bu film gişe rekorları kıracak. İzleyenler gülme krizine sokacak’ dedi.

REKLAM ALANI