Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

CEVHERİ, ERDOĞAN İÇİN DESTEK İSTEDİ

CEVHERİ, ERDOĞAN İÇİN DESTEK İSTEDİ

CEVHERİ, ERDOĞAN İÇİN DESTEK İSTEDİ

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Eyyübiye ve Haliliye esnafından destek istedi.

 

 

 

 

14 Mayıs seçimlerinde 28. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili seçilen Mehmet Ali Cevheri, ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için destek çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

EyyübiyeAkşemsettin Mahallesi ve Süleymaniye Mahallesinde Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Milletvekili Cevheri, Esnaf ve Vatandaşlar ile bir araya gelerek Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

CEVHERİ,“REİS 28 MAYIS’TA BÜYÜK BİR FARK İLE SEÇİLECEKTİR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve AK Parti’nin 2023 yılı vizyonu ve Türkiye Yüzyılı’nı vatandaşlara anlatan Cevheri; “Sabah ilk önce şehitlik mahallesini akabinde Akşemsettinmahallesindeki SSK Caddesinde ve Süleymaniye Caddesinde esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Sayın reisi cumhurumuzun büyük desteğini vatandaşlarımızdan görmemiz bizi mutlu etti. İnşallah 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız büyük bir fark ile cumhurbaşkanı seçilecektir. Bize yürekten inanan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri’ye AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Tepe, Haliliye Meclis üyesi Vedat Karaoğlu ve Eyyübiye Meclis üyesi Halil Beyaz eşlik etti.

AK PARTİ ŞANLIURFA İL SKM BAŞKANLIĞI
HABER MERKEZİ
[email protected]

İnternet Siteleri için FLV uzantılı Görüntü linki :
https://www.youtube.com/@akpartisecim2023

BÜLTEN NO : 180
TARİH : 21.05.2023
HABER BAŞLIĞI :CEVHERİ, ERDOĞAN İÇİN DESTEK İSTEDİ

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.