Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Çektiği konser fotoğraflarıyla adından söz ettirdi

Çektiği konser fotoğraflarıyla adından söz ettirdi

 

Ünlü fotoğrafçı Pelinsu Duman küçük yaşlardan itibaren televizyon ve sinema sektöründe çalışmaya başladı. Fotoğraf tutkusunun peşinden gitti ve Türkiye’nin neredeyse tüm şehirlerinde konser fotoğrafları çekti. Çektiği konser fotoğraflarıyla adından söz ettirdi.

Başarılı fotoğrafçı Pelinsu 8 yıldır profesyonel sahne fotoğrafçılığı yapıyor. Türkiye’nin en iyilerini fotoğraflıyor .İstanbul’un en gözde performans mekanlarından Dorock XL’ın konserlerinin fotoğraflarını çekiyor.

Pelinsu Duman’ın çalıştığı ünlü şarkıcılar ve oyuncular Şebnem Ferah’tan Hayko Cepkin’e, Gökhan Türkmen’den Cem Adrian’a uzanan bir konser fotoğraf arşivi var. Oyunculuk alanında ise Tuba Büyüküstün’den Uraz Kaygılaroğlu’na, Ayşe Erbulak’tan Haldun Dormen’e kadar usta tiyatrocuların ve oyuncuların fotoğraflarını çekti.
Ünlü fotoğrafçının şimdiki hedefinde ise dünya yıldızları var!

SUAT ÜNAL-İSTANBUL

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,