Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

BİRYEG BAŞKANI BURHAN KAYA BAŞKANLIĞINDA BİRECİK SARIMSAĞI COĞRAFI İŞARET TESCİL TOPLANTISI YAPILDI

BİRYEG BAŞKANI BURHAN KAYA BAŞKANLIĞINDA BİRECİK SARIMSAĞI COĞRAFI İŞARET TESCİL TOPLANTISI YAPILDI

BİRYEG BAŞKANI BURHAN KAYA BAŞKANLIĞINDA BİRECİK SARIMSAĞI COĞRAFI İŞARET TESCİL TOPLANTISI YAPILDI

Bir 10 kişi, ders çalışan insanlar ve yazı görseli olabilir

13.11.2023 yılında GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne Birecik Yerel Eylem Grubu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Kaya Birecik ilçemizin Sembolü Birecik Sarımsağının tescili için ilk adımını atmıştı. Bugün ise çalışmalarının ilk meyvesini vermeye başladı. Başkan Burhan Kaya girişimleri ile Birecik ilçemizin Sembolu Birecik sarımsağının tescil çalışmaları için ekibi ile beraber BİRYEG Olarak çalışmaları devam ediyor.

Bir 4 kişi, hastane ve yazı görseli olabilir

GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Birecik Sarımsağı Coğrafi İşaret Başvuru Sürecinde Görev Alan Personeller Dr. Ayşin Bilgili, Zir. Yük. İsmail Rastgeldi ve Dr. Şehnaz Korkmaz Bugün Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda Birecik Yerel Eylem Grubu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Burhan KAYA ev sahipliğinde Birecik Sarımsağı İçin Ürün Yetiştiriciliği, Markalaşma Süreçleri, Katma Değer Çalışmaları ve Kısa Tedarik Zinciri oluşmasına katkı sağlayacak Birecik Sarımsağın Coğrafi İşaret olması ile ilgili tescil çalışmalarının ilk toplantısı yapıldı.

Bir 17 kişi ve yazı görseli olabilir

 

Toplantıya Dr. Ayşin Bilgili, Zir. Yük. İsmail Rastgeldi, Dr. Şehnaz Korkmaz, Birecik Yerel Eylem Grubu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Kaya, Biryeg Başkan Yardımcısı Zeki Kaçan, Birecik Sarımsak Üreticileri İş İnsanı Beşir Korkmaz, İş İnsanı Şevket Dadak , İş İnsanı Salih Güneş , İş İnsanı Abdullah Güneş ,Mezra Mahallesi Muhtarı Şükran İmrak, Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Merve Korkmaz ve çok sayıda sarımsak üreticileri ve çiftçiler katıldı.

Bir 12 kişi ve yazı görseli olabilir

Birecik Sarımsağı Coğrafi İşaret Başvuru Sürecinde Görev Alan Personeller Dr. Ayşin Bilgili, Zir. Yük. İsmail Rastgeldi ve Dr. Şehnaz Korkmaz Birecik Sarımsağı Coğrafi İşaret Başvuru Sürecinde Birecik sarımsağının tescil çalışmaları için birer konuşma yaptılar.

Bir 4 kişi, hoparlör, kürsü ve şunu diyen bir yazı 'TAGEM COĞRAFI 白エが TÜRKİYE CUMHURİYETİ AVRUPA BİRLİGI ซบ PROJE TARAFINDAN PAFINDANFINANSE FİNANSE EDİLMEKTEDIR TKOK TKDK IPARD ABKirsalin Yaninda <TEADER ADER Dr. Ayşin BİLGİLİ GAP BintkiSoglhgyBalümi,Sanlurfa Bitki Sağlığı Bölümü, Sanlıurfa Tarımsol Araştırma Enstitüsü ArostrmaEnstitüsüMüdürlüğü Müdürlüğü .@ReckisReMsAGiCinGNYETT BİRECİKSARIMSAGII SARIMSAĞI İÇİN ÜRÜN ETİŞTİRİCİLİĞİ ALAŞMA ALAŞMASÜREÇI SÜREÇI DEĞER ÇALIŞI TEDARİK İRECIM 重生控圖! BIRECİK BİRECİK T.S.O. 星星溫業影 BИЛЛ BİRECİK T.S.O. I' görseli olabilir

BİRYEG Başkanı Burhan Kaya ise GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü İbrahim Halil Çetiner, Birecik Sarımsağı Coğrafi İşaret Başvuru Sürecinde Görev Alan Personeller Dr. Ayşin Bilgili, Zir. Yük. İsmail Rastgeldi ve Dr. Şehnaz Korkmaz `a teşekkür ediyoruz. Birecik ilçemizin için ne gerekiyorsa Birecik Yerel Eylem Grubu Derneği olarak ilçemizin tanıtımı için elimizden geleni yapacağız .bugün burada Birecik ilçemizin sembolu Birecik sarımsağının dünyaya tanıtmak için yapmış olduğunumuz 2023 yılı GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsüne tescil çalışmalarımız meyve vermeye başladı bugün çok güzel bir toplantı gerçekleştirdik .Sarımsak Üreticilerimiz , Çiftçilerimiz ,Stk ve BİRYEG Olarak bir araya geldik katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Birecik sarımsağımız için ne gerekiyorsa BİRYEG olarak çalışmalarımız devam edecek.

Bir 11 kişi, ders çalışan insanlar, hastane ve yazı görseli olabilir

Birecik yerli sarımsağımızın uluslararası alanda tanıtımı yapmak için Birecik Kaymakamlığı, Birecik Belediyesi,Birecik Ticaret ve Sanayi odası, Birecik İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Birecik Yerel Eylem Grubu ve Birecik Sarımsağı Çiftçilerimizden Üreticiler Şevket Dadak , Beşir Korkmaz,Salih Güneş ve Abdullah Güneş ile ne gerekiyorsa paydaşlarımız ile Birecik ilçemizin tanıtımını yapmak için çalışmalarımız devam ediyor. Emeği geçenlere Teşekkür ederim dedi.

Bir 4 kişi, hastane ve yazı görseli olabilir

Toplantı sonrası hatıra fotoğrafı çekilerek. Öğle yemeğinden sonra program son buldu.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Bir 6 kişi, gülümseyen insanlar ve hastane görseli olabilir

Bir 10 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 3 kişi, hastane ve yazı görseli olabilir

Bir 10 kişi, ders çalışan insanlar ve yazı görseli olabilir

Bir 8 kişi, ders çalışan insanlar ve yazı görseli olabilir

Bir 9 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 9 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 5 kişi, dondurma ve yazı görseli olabilir

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.