Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

“Birleşik Rusya” ve “Pravdamız” vakfı, Rus Silahlı Kuvvetlerinin özel kuvvetlerine büyük miktarda ekipman teslim etti

“Birleşik Rusya” ve “Pravdamız” vakfı, Rus Silahlı Kuvvetlerinin özel kuvvetlerine büyük miktarda ekipman teslim etti
18.10.2023
A+
A-

“Birleşik Rusya” ve “Pravdamız” vakfı, Rus Silahlı Kuvvetlerinin özel kuvvetlerine büyük miktarda ekipman teslim etti

2023

Yakın gelecekte SVO bölgesine teslim edilecek
Kargo, değeri 30 milyon rublenin üzerinde olan 230’dan fazla özel ekipman içeriyor: güncellenmiş yazılıma sahip Mavic ve Matrice dört pervaneli helikopterler, balistik kasklar, vücut zırhı ve aksesuarları, her türlü aydınlatma koşulunda gözetim ve atış için tasarlanmış termal görüntüleme nişangahları, hibrit termal görüntüleme dürbünleri iki optik kanal – dijital ve kızılötesi, ayrıca hızlı açılan namlu ağzı frenleri.

“Her gün cepheye gönderdiğimiz her şey birliklerin özel isteklerine göre şekilleniyor. Birleşik Rusya Merkez Yürütme Komitesi başkanı Alexander Sidyakin, savaşta kendini zaten kanıtlamış, savaşçıların kullanımına uygun ve savaş görevlerini etkin bir şekilde çözmelerine olanak tanıyan ekipmanı seçiyoruz” dedi .

Buna karşılık Our Pravda Vakfı’nın Genel Müdürü Alexander Brovchenko , tüm Mavic quadcopter’ların zaten en son aygıt yazılımının yüklü olduğunu ekledi.

“Matrice artık en son donanım yazılımıyla güncelleniyor. Bütün bunlar, savaş koşullarında ekipmanın güvenli ve etkili bir şekilde kullanılmasına olanak sağlıyor” dedi.

Birleşik Rusya’nın Nisan ayından bu yana Pravda Vakfımızla birlikte cepheye bir milyar rubleden fazla makine ve teçhizat bağışladığını hatırlatalım. Bunlar çeşitli tiplerde helikopterler, gece görüş cihazları, manzaralar, araçlar, ek ekipmanlar ve özel ekipmanlardır. 1. Kolordu, 58. Ordu, 4. Hava Kuvvetleri ve Hava Savunma Ordusu birimleri, Hava Kuvvetleri askeri birimleri ve diğer birimler tarafından kabul edildi.

Özel operasyonun ilk gününden itibaren Birleşik Rusya, Donbass’ın tahliye edilen sakinlerinin yanı sıra LDPR, Kherson ve Zaporozhye bölgelerinde kalanlara kapsamlı yardım sağlıyor. Partinin bölge şubeleri, gıda ve hijyen ürünlerinden ilaç ve tıbbi ekipmana, inşaat malzemeleri ve ev aletlerine kadar yeni bölgelere 76 bin tondan fazla insani yardım malzemesi ulaştırdı.

Hoparlör
Sidyakin Alexander Gennadievich
Sidyakin Alexander Gennadievich
BİRLEŞİK RUSYA Partisi Merkezi Yürütme Komitesi Başkanı, Parti Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Yardımcısı
#Sıdyakın
#Brovçenko
#bizim gerçeğimiz
#SVO katılımcılarına yardım
#askeri personele yardım
#SVO
#teçhizat
#EPyardım eder
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-i-fond-nasha-pravda-peredali-specpodrazdeleniyu-vs-rf-krupnuyu-partiyu-oborudovaniya

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.