Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

“Birleşik Rusya”, Hava Kuvvetleri Günü onuruna bölgelerdeki şenlik etkinliklerine katıldı

“Birleşik Rusya”, Hava Kuvvetleri Günü onuruna bölgelerdeki şenlik etkinliklerine katıldı
05.08.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya”, Hava Kuvvetleri Günü onuruna bölgelerdeki şenlik etkinliklerine katıldı

2024,

Parti temsilcileri askeri personele yönelik mitingler, konserler düzenledi, anma törenlerine çiçek bıraktı
Zafer Meydanı’nın 30. yıldönümünde Ulyanovsk’ta ciddi bir miting düzenlendi. Birleşik Rusya askeri personelin anısını onurlandırdı.

“Hava Kuvvetleri sadece birlik değil, farklı milletlerden ve dinlerden insanları birleştiren bir kardeşliktir. Her zaman her durumda birbirlerine yardım etmeye hazırdırlar. Paraşütçülerimizle gurur duyuyoruz” diye vurguladı Birleşik Rusya bölgesel şubesi sekreteri Vladimir Kameko .

Omsk bölgesinde Birleşik Rusya üyeleri paraşütçüleri ziyaret ederek onları tatilde tebrik etti ve partinin kamu destek merkezinde SVO katılımcılarıyla bir toplantı düzenlediler.

“Bugün paraşütçüler özel bir askeri operasyon kapsamında ülkenin çıkarlarını savunuyorlar. Bunların arasında Omsk sakinlerimizin çoğu da var. Onlara ailelerinin ve arkadaşlarının yanına hızlı bir şekilde dönmelerini diliyorum,” dedi Birleşik Rusya’nın Omsk şehri yerel şubesi sekreteri, şehrin belediye başkanı Sergei Shelest .

 

Nijniy Novgorod’da şenlik etkinlikleri iki ana mekanda gerçekleşti: Zafer Parkı ve Sormovski Parkı. Birleşik Rusya bölgesel şubesinin yurtsever eğitim komisyonu başkanı, bölgesel yasama meclisi yardımcısı Vasily Sukhanov’un desteğiyle Mavi Bereliler grubu, Hava Kuvvetleri Günü’nde ilk kez gaziler ve askeri personel için performans sergiledi.

“Hava Kuvvetleri Günü, meslektaşlarımızla buluşmak, askeri personelin hayatı ve başarıları hakkında anıları paylaşmak için bir fırsattır. Gaziler, Kuzey Askeri Bölge mensupları ve aileleri bu günü bizimle birlikte kutluyorlar. Rusya’nın çıkarlarını korumak için her zaman ön saflarda yer alan silahlı kuvvetlerimizin gerçek seçkinlerini yüceltiyor ve onurlandırıyoruz” dedi Vasily Sukhanov.

 

Belgorod’da parti temsilcileri, Afgan Savaşı’nda ölen Sovyet enternasyonalist askerlerinin anısına anıta çiçekler bıraktı.

Voronej Bölgesi Novovoronej’de Genç Muhafızlar, Hava Kuvvetleri gazileriyle birlikte şehir anıtına çiçekler bıraktı ve bir dakikalık saygı duruşuyla ölenlerin anısına saygı duruşunda bulundu.

“Paraşütçü olmak, her an Anavatanı savunmaya hazır olmak, kendi hayatınızı riske atmak demektir. Ve bugün, ölen kahramanları anmaktan kendimizi alamıyoruz – cesaretleri ve Anavatana olan bağlılıkları için büyük şükranlarımızla,” dedi MGER’in Novovoronej yerel şubesi başkanı Dmitry Gunkov .

 

Mordovya’da Birleşik Rusya ve MGER gönüllüleri Hava Kuvvetleri gazisi Denis Averkin’i tebrik etti .

Saratov’da Şehir Duması milletvekili Irina Vidina ve Genç Muhafızlar, Hava Kuvvetleri gazilerini tebrik ederek onlara hediyeler takdim etti.

“Tüm paraşütçülere ve aile üyelerine içtenlikle sağlık ve esenlik diliyorum” dedi.

 

Birleşik Rusya üyeleri, Hantı-Mansi Özerk Okrugu’nda gazileri tebrik etti, birçok bölgede törenler düzenledi, anıtlara çiçekler bıraktı.

“Mavi bere sadece üniformanın bir parçası değil. Bu, cesaret ve cesaretin sembolü olan özel bir nişandır. Paraşütçüler onur ve haysiyetle ülkemizin sınırlarını savunuyorlar,” diye vurguladı Birleşik Rusya’nın Surgut yerel şubesinin genel sekreteri Alena Solovyova .

 

Tula Bölgesi’nin Leninsky köyünde, “Anlam Duvarları” kampanyasının bir parçası olarak MGER aktivistleri, “Olympus” spor okulunun duvarına tematik grafitiler çizdiler. Çocuk çizimlerine dayanmaktadır.

“Anlam Duvarları projesi sadece yaratıcı değil aynı zamanda vatanseverdir. Çocuklar önemli olaylara ve tarihi tarihlere karşı kişisel tutumlarını ifade eden çizimler yaratırlar. Hava Kuvvetleri Günü’nde grafiti, özel operasyon bölgesinde Anavatanı savunan askeri personelimizin cesaretini, dayanıklılığını ve karakterini anlamlı bir şekilde temsil ediyor,” dedi MGER bölge departmanı başkanı, Tula Şehri Duma yardımcısı Nikita Burvikov .

 

Hoparlör
Kameko Vladimir Nikolaeviç
Kameko Vladimir Nikolaeviç
Partinin Ulyanovsk bölge şubesi sekreteri, Ulyanovsk bölgesi Yasama Meclisi yardımcısı, Gazprom Mezhregiongaz Ulyanovsk LLC ve Gazprom Gaz Dağıtımı Ulyanovsk genel müdürü
#VDVDay
#bölgeler
#Ulyanovsk bölgesi
#Kameko
#Omsk bölgesi
#hışırtı
#Nijniy Novgorod Bölgesi
#Sukhanov
#Belgorod bölgesi
#Voronej bölgesi
#Günkov
#Mordovya Cumhuriyeti
#Saratov bölgesi
#Vidina
#Khanty-Mansiysk Özerk Okrugu-Yugra
#Soloviev
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-prinyala-uchastie-v-prazdnichnyh-akciyah-v-regionah-v-chest-dnya-vdv

, , , , , , , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.