Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Birleşik Rusya aktivistleri Çeçen Cumhuriyeti’ndeki 1,5 binden fazla çocuğa Mutlu Yıllar diledi

Birleşik Rusya aktivistleri Çeçen Cumhuriyeti’ndeki 1,5 binden fazla çocuğa Mutlu Yıllar diledi
05.01.2024
A+
A-

Birleşik Rusya aktivistleri Çeçen Cumhuriyeti’ndeki 1,5 binden fazla çocuğa Mutlu Yıllar diledi

Özel bir askeri operasyona katılanların çocukları, engelli çocuklar ve büyük ve düşük gelirli ailelerden şeker setleri alındı.
Hafta boyunca “Birleşik Rusya”, bölgesel Parti Destekçileri Konseyi’nin aktif desteğiyle ” Birleşik Ülke – Erişilebilir Çevre “, ” Güçlü Aile ” ve ” Yeni Okul ” parti projeleri kapsamında bir dizi yardım etkinliği düzenledi.

Parti temsilcileri, yeni yıl için engelli çocuklara yönelik Şali rehabilitasyon merkezine, sağır ve işitme güçlüğü çeken çocuklara yönelik özel yatılı okullara, görme sorunu olan çocuklara yönelik Cumhuriyet Klinik Hastanesi’ne hediye setleri bağışladı. E.P. Glinka. Ayrıca bölge yürütme komitesi çalışanları Grozni’de yaşayan işitme sorunu olan çocukları ziyaret ederek doğrudan tebrik ettiler.

Önceki gün Grozni bölgesinin yönetiminde Birleşik Rusya, özel bir askeri operasyona katılanların çocuklarına şekerli hediyeler dağıttı.

Benzer eylemler cumhuriyetin tüm bölgelerinde, belediye idarelerinin başı olan Birleşik Rusya’nın yerel şubelerinin sekreterlerinin katılımıyla gerçekleştiriliyor.

Örneğin Naursky bölgesinde askeri personelin çocukları için bir şenlik programı düzenlendi ve hediyeler takdim edildi.

Partinin Naur şubesinin genel sekreteri Abaz Murtazov , “Ayrıca, yılbaşı gecesi düşük gelirli ailelerin çocuklarını ve engelli çocukları ziyaret ettik – yerleşik geleneğe uygun olarak onları her yıl evlerinde tebrik ediyoruz” dedi .

Birleşik Rusya’nın Çeçen bölge şubesinin yürütme kurulu başkanı Adlan Dinaev’e göre , parti bu yıl bölgede 1,5 binden fazla çocuğun Yeni Yılını kutladı.

“Yardım etkinliğine partinin Çeçen bölge şubesi sekreteri, cumhuriyet parlamentosu başkanı, Birleşik Rusya Genel Konseyi başkanlığı üyesi, Rusya Kahramanı Magomed Daudov ve tüm kolordu yardımcıları katıldı. , Rusya Devlet Duması milletvekilleri, senatörler, Grozni Şehir Duması milletvekilleri, bölge Milletvekilleri Konseyleri, her bölgedeki yerel sekreterler” dedi Adlan Dinaev.

Parti, yılbaşı etkinlikleri kapsamında her yıl düzenlenen Gümüş Ağaç kampanyasını da düzenledi. “ Eski Nesil ” parti projesinin aktivistleri, Alpatovsky yaşlı ve engelli vatandaşlara yönelik sosyal ve sağlık merkezinin misafirlerini ziyaret etti. Emeklilere bireysel hediyeler, sıcak battaniyeler ve nevresimlerden oluşan setler verildi. Bayram çayı partisi için kuruma tatlı hamur işleri ve meyveler bağışlandı ve şenlik programı düzenlendi. Birleşik Rusya ayrıca 10 belediyede yalnız yaşayan emeklileri de ziyaret ederek onlara temel ürünler, unlu mamuller ve sembolik hediyeler verdi.

Hoparlör
Dinaev Adlan Alamadovich
Dinaev Adlan Alamadovich
BİRLEŞİK RUSYA Partisi Çeçen bölge şubesi Bölgesel Yürütme Komitesi Başkanı, BİRLEŞİK RUSYA Partisi Çeçen Bölge şubesi Sekreter Yardımcısı, IV. Toplantı Grozni Şehir Duması milletvekili, Bölgesel Siyasi Konsey Başkanlığı Üyesi BİRLEŞİK RUSYA Partisi Çeçen Bölge Şubesi Başkanı
#Çeçen Cumhuriyeti
#Murtazov
#Dinaev
#EPyardım eder
#bölgeler
#çocuksovz
#partiprojeleri
#Eski jenerasyon
#güçlü bir aile
#yeni okul
#tekülkedeerişilebilirortam
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/aktivisty-edinoj-rossii-pozdravili-s-novym-godom-bolee-1-5-tysyachi-detej-v-chechenskoj-respublike

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.