Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

BİRECİK ALKAN PLAZA DÜĞÜN SALONU VE KONGRE MERKEZİ MUHTEŞEM BİR ŞEKİLDE AÇILIŞI YAPILDI

BİRECİK ALKAN PLAZA DÜĞÜN SALONU VE KONGRE MERKEZİ MUHTEŞEM BİR ŞEKİLDE AÇILIŞI YAPILDI

BİRECİK ALKAN PLAZA DÜĞÜN SALONU VE KONGRE MERKEZİ MUHTEŞEM BİR ŞEKİLDE AÇILIŞI YAPILDI

Birecik İlçesinin En Büyük Aşiretinden Ketikan Aşiretinin Önde Gelen İş Adamlarından Birecik Canlı Hayvan Alım satımı Dernek Başkanı Ak Parti Bir Önceki Dönem Birecik ilçe Başkan Yardımcısı ve Birecik Alkan Plaza Düğün Salonu ve Kongre Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Alkan Kayabaşı ilçesine Birecik Alkan Plaza Düğün Salonu ve Kongre Merkezi yatırımı için 10 milyonluk dev yatırım yaparak ilçeye muhteşem Birecik Alkan Plaza Düğün Salonu ve Kongre Merkezi kazandırdı.

Açıklama yok.
Şanlıurfa Birecik ilçesinde ilk defa Modern Birecik Alkan Plaza Düğün Salonu ve Kongre Merkezi muhteşem bir şekilde açılışı yapıldı.

 

 

 

 

Birecik ilçesinin ve Bölgenin en büyük salonuna sahip son sistemlerle dizay edilmiş modern Birecik Alkan Plaza Düğün Salonu ve Kongre Merkezi `nin açılması bölge açıdan önemini kapsıyor.

Açıklama yok.
Birecik Alkan Plaza Düğün Salonu ve Kongre Merkezi `nin açılışı için İl dışından ve İlçeden katılanlar 22.Dönem Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaplan, Adıyaman Kahta Kaymakamı Selami Korkutata, Suruç Kaymakamı ve Suruç Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş , Ak Parti Birecik İlçe Başkanı Halil Yavuz , Ak Parti Halfeti İlçe Başkanı Ökkeş Aybek, Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Erdoğan ve Muzaffer Kurt , Güneydoğu Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Derneği (GUMED ) Şehitkâmil İlçe Başkanı Hüseyin Kıran , Halfeti Belediyesi Kültür ve Turizm Müdürü Eşref Arıkan, Ak Parti Birecik Skm Başkanı Ömer Demir , Kaya Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kaya , Tüm Engelli Hakları Koruma Derneği Birecik Şube Başkanı Abidin Kılıç ve çok sayıda STK ve vatandaşlar ile il dışından ve ilçeden Binlerce kişinin katılımı ile açılışı yapıldı .

Açıklama yok.

Fıstık Hali İmamı Abdullah Şekerci `nin Açılış için yaptığı dua ile kurbanlar kesildi. daha sonra protokol üyelerinin açılış kurdelesini keserek açılışı yapıldı.

 

 

 

 

Birecik Alkan Plaza Düğün Salonu ve Kongre Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Alkan Kayabaşı Usta Gazeteci Abdullah Yiğit `e Birecik Alkan Plaza Düğün Salonu ve Kongre Merkezinin açılış sonrası açıklama yaptı.

Açıklama yok.

 

Birecik Alkan Plaza Düğün Salonu ve Kongre Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Alkan Kayabaşı Açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Açıklama yok.

22.Dönem Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilimiz Mahmut Kaplan, Adıyaman Kahta Kaymakamı Selami Korkutata, Suruç Kaymakamı ve Suruç Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş, Siyasi Parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, STK Temsilcileri ve açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum gerek telefon eden gerek telgraf gönderen, İl dışından ve İlçemizden bizzat açılışımıza katılarak bizleri yalnız bırakmayan dost ve akrabalarımıza` da teşekkür ediyorum.

 

 

 

 

Birecik ilçemizde bir eksiklik olan kongre ve düğün salonun modern ve aynı anda 4 düğün ve 4 toplantı ve 4 kongrenin aynı anda Birecik Alkan Plaza Düğün Salonu ve Kongre Merkezinde yapılacağını buda ilçemiz için çok önemli olduğunu genç dinamik ve teknik ekibimiz ile bölgemize ve ilçemize hizmet etmek için 10 milyon yatırım yaparak ilçemize hizmet etmek için bismillah diyerek bugün açılışımızı yaptık. Sevinçliyiz çünkü yatırımı ilçemize yaptık. ilerde güzel projelerimize hep birlikte imza atacağız dedi.

Açıklama yok.

Başkan Alkan kayabaşı ve ilçemize ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

 

REKLAM ALANI