Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Berkay, Harbiye Açıkhava konseri ile yaz sezonuna nokta koydu

Berkay, Harbiye Açıkhava konseri ile yaz sezonuna nokta koydu
12.10.2021
A+
A-

Ayakta alkışlandı…

 

Berkay, organizasyonunu Atlantis Yapım’ın gerçekleştirdiği “Harbiye Açıkhava Konserleri 2021” serisi kapsamında önceki gece Harbiye Açıkhava sahnesindeydi. Sahneye sürprizlerle çıkan ve hayranlarını coşturan Berkay aylardır hazırlandığı konserinin finalinde ayakta alkışlandı.

Yaz boyunca Türkiye’nin çeşitli yerlerinde konserler veren Berkay, Harbiye Açıkhava konseri ile yaz sezonuna nokta koydu. Dev bir prodüksiyonla hazırlanan özel tasarlanmış sahnesi ile Berkay’a 13 kişilik orkestrası eşlik etti.

 

Berkay ‘dan destek!

 

Bugünlere gelene kadar ben çok zorluk çektim. Şimdi bende elimden geldiğince yeni isimlere destek olabilmek için “Hiperaktif” adında bir müzik şirketi kuran Berkay önümüzdeki ay çıkaracağı Deniz Aygül, Survivor ‘dan Aleyna Kalaycıoğlu’nun şarkılarının stüdyo çalışmasının bittiğinin müjdesini de verdi.

 

Konserin sürprizi Zen-G

 

Berkay, son günlerde adını sıkça bahsettiren Rapçi Zen-G’yi hayranlarına sürpriz olarak sahnesine davet etti. Berkay ile Rapçi Zen-G’nin beraber söylediği “Temizle” dakikalarca alkış aldı.

 

Ünlü akını…

Berkay ‘ı Harbiye Açıkhava konserinde Aslı Bekiroğlu, Aybüke Albere, Aycan Yanaç, Berkan Karabulut, Ekin Mert Daymaz Ezgi Avcı, Gizem & Hakan Hatipoğlu Hasan Kabze, Lale Onuk, Melisa Aslı Pamuk, Mert Öcal, Mustafa Mert Koç

gibi sanat , sosyete ve iş dünyasından birçok ünlü isim ve eşi Özlem Ada Şahin yalnız bırakmadı.

 

 

Rekortmen Berkay…

 

Bu yaz çıkardığı “Kırgınım Ona” adını verdiği şarkısıyla Berkay yazın en çok konser veren ismi oldu. 35 bin km yol gitti, 200 bine yakın kişiyle buluştu, 750 kişiyle çalıştı, Berkay, yoğun ilgiden dolayı hayli mutlu olduğunu söyledi.

 

Türk pop müziğinin son yıllardaki en başarılı ismi Berkay yazın çıkardığı şarkısı ile büyük bir başarı yakaladı. Şarkısı çıktığından bu yana tüm listelerde ilk sırada yer alan Berkay, tüm şarkıları dijital platformlarda en çok indirilenlere girdi.

 

Berkay ‘a ait konser fotoğraflarını aşağıdaki linki copy paste yaparak chrome, explorer, safari gibi tarayıcılara yapıştırarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz :

Link: https://we.tl/t-WPL2zYQuql

 

REKLAM ALANI