Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

BAŞKAN ÖZYAVUZ: “HER ANIMIZDA HEMŞERİLERİMİZLE BİRLİKTEYİZ”

BAŞKAN ÖZYAVUZ: “HER ANIMIZDA HEMŞERİLERİMİZLE BİRLİKTEYİZ”

BAŞKAN ÖZYAVUZ: “HER ANIMIZDA HEMŞERİLERİMİZLE BİRLİKTEYİZ”

 

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, her fırsatta ilçe halkıyla bir araya gelmeye, istek, talep ve öneriler karşısında hızı ve kalıcı adımlar atmaya devam ediyor. Başkan Özyavuz yaptığı açıklamada; “Hizmet etmekten onur duyduğumuz vatandaşlarımızı, milletin odasında ağırlamaya, talep ve isteklerini dinlemeye devam ediyoruz. Her anımızda hemşerilerimizle birlikteyiz.” dedi.

 

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, bir yandan sahada devam eden çalışmaların takibini yaparken diğer yandan da ilçe halkıyla bir araya gelerek istek, talep ve öneri dinlemeye devam ediyor. “Bizim Harran’ımıza verilmiş bir sözümüz var.” diyen Başkan Özyavuz; esnaf, vatandaş ve muhtarlarla her fırsatta bir araya geldiklerini ve kendilerine iletilen istek, talep ve önerilere hızla cevap verdiklerine dikkat çekti.

 

Başkan Özyavuz yaptığı açıklamada; “Hizmet etmekten onur duyduğumuz vatandaşlarımızı, milletin odasında ağırlamaya, talep ve isteklerini dinlemeye devam ediyoruz. Her anımızda hemşerilerimizle birlikteyiz.” ifadelerini kullandı.

 

Harran ilçe Kaymakamı Cihat Koç da Başkan Özyavuz’un hanesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Harran’a hizmetin en iyisini sunmak için çaba gösterdiklerini kaydeden Kaymakam Koç ve Başkan Özyavuz, refah seviyesi yüksek bir Harran için tüm imkânları seferber ettiklerini belirtti.

 

Seçildiği günden bu yana halkla olan bağını koparmayan Başkan Özyavuz’a misafirperverliğinden ötürü teşekkür eden vatandaşlar ise hafta içi, hafta sonu demeden Harran Belediyesi ekiplerinin Başkan Özyavuz’un talimatlarıyla ilçede hummalı çalışmalar yürütmelerinin kendilerine ayrı bir mutluluk verdiğini kaydetti.

MURAT ÖZYAVUZ -HARRAN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.