Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

BAŞKAN CANPOLAT HALİLİYE’MİZDEKİ EKSİKLERİ BİR BİR GİDERİYORUZ

BAŞKAN CANPOLAT HALİLİYE’MİZDEKİ EKSİKLERİ BİR BİR GİDERİYORUZ
23.05.2022
A+
A-

 

 

 

BAŞKAN CANPOLAT HALİLİYE’MİZDEKİ EKSİKLERİ BİR BİR GİDERİYORUZ

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve yazı görseli olabilir
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Kaynaklı Kırsal Mahallesinde inşa edilecek caminin temel atma törenine katıldı. Haliliye’de çalışmaların merkez ve kırsal ayrımı yapılmadan yürütüldüğünü ifade eden Başkan Canpolat, “Haliliye’mizi güzelleştirmeye devam ediyoruz” dedi.

Bir 18 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ilçe kırsalında ziyaretlerini devam ettiriyor.
Bulduğu ilk fırsatta kırsal mahallelere çıkarma yapan Başkan Mehmet Canpolat’ın son durağı Kaynaklı Kırsal Mahallesi oldu. Burada, beraberindekilerle mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Mehmet Canpolat, yapılan çalışmalarla ilgili bölgedeki vatandaşlarla sohbet etti.

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir
Başkan Mehmet Canpolat, daha sonra Kaynaklı Kırsal Mahallesinde inşa edilecek olan caminin temel atma programına katıldı. Haliliye’nin merkez ve kırsaldaki çalışmalarla güzelleştiğini ve çalışmalara devam ettiklerini belirten Başkan Mehmet Canpolat, “Bir taraftan sosyal projeler, bir taraftan hem ilim hem de bilim manasında bilinçli nesil, imanlı nesil yetiştirmek adına Haliliye’mizdeki eksikleri gidermeye devam ediyoruz” dedi.

Başkan Canpolat, şu ifadelere yer verdi:
“Haliliye’mizi güzelleştirmeye devam ediyoruz. Bir taraftan merkezdeki çalışmalar, bir taraftan kırsaldaki çalışmalar. Kaynaklı’da çok eski bir camimiz vardı. İnşallah o medreseye çevrilecek. Buradaki değerli muhtarlarım, değerli hazirunla hep birlikte bizim de vereceğimiz desteklerle yeni bir caminin temelini attık. Bu manada katkı sunan değerli Kaynaklı ahalisine, muhtarına, bölge muhtarlarına, meclis üyelerimize, seydalarımıza ve Haliliye İlçe Müftüsüne teşekkür ediyoruz. Camimiz, Kaynaklı Mahallemize ve bölgemize hayırlı olsun diyorum.”

Haliliye İlçe Müftüsü Abdülhakim Öz, Kaynaklı Mahalle Muhtarı Samet Turan ve mahalle sakinleri ise desteklerinden ötürü Haliliye Belediyesine ve Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletti.
Kaynaklı Mahallesinde atılan caminin temeli sonrası çalışmaları inceleyen Başkan Mehmet Canpolat, daha sonra bölgeden ayrıldı.

 

 

REKLAM ALANI