Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

BAŞKAN BEYAZGÜL TALEP VE ÖNERİLERİ BİRİNCİ AĞIZDAN DİNLİYOR

BAŞKAN BEYAZGÜL TALEP VE ÖNERİLERİ BİRİNCİ AĞIZDAN DİNLİYOR
28.11.2021
A+
A-

BAŞKAN BEYAZGÜL TALEP VE ÖNERİLERİ BİRİNCİ AĞIZDAN DİNLİYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Yenişehir Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kent genelinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinlemeye devam ediyor.

Başkan Beyazgül, esnaf ve mahalle ziyaretlerinde talepleri birinci ağızdan dinliyor, çözümünü de sahada gerçekleştirmeyi sürdürüyor.

Her gün farklı noktada vatandaş ve esnafla bir araya gelen Başkan Beyazgül, Haliliye İlçesi Yenişehir Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Esnafa hayırlı işler helal kazançlar temennisinde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül vatandaşlardan da dua talep etti.

REKLAM ALANI