Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

ANTALYANIN BİR’İNCİSİ

ANTALYANIN BİR’İNCİSİ
03.02.2022
A+
A-

Antalya’nın en büyük ilçesi Kepez’in Belediye Başkanı Sayın Hakan TÜTÜNCÜ’ nün cumartesi Programı yine çok yoğun geçti. Kepez İlçesi Yenidogan Mahallesi Dumlupınar bulvarı No :72 adresinde ANTALYA’NIN BİR’İNCİSİ Slogani ile açılan Kemal AKGÜL’ e ait Avrupa Emlak Pazarı isimli Antalya’nın En Büyük Gayrimenkul Firmasının açılışını yaptı.

Açıklama yok.

Çok büyük sayıda katılımın sağlandığı açılışa Kepez Belediye Başkanı Hakan TÜTÜNCÜ’nün yanı sıra Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Sayın Atılgan SERT, Birlik Beraberlik Federasyon Başkanı Özlem ÖZEN ARIOĞLU, Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Mithat ARAS ve Emlakçılar Galericiler ve İş Takipçileri Odası Başkan Adayı Ömer ŞAHBAZ ile beraber 2018 yılı Muratpasa Bağımsız Belediye Başkan adayı ve aynı zamanda Avrupa Emlak Pazarı firma sahibi Kemal AKGÜL’ ün abisi Osman AKGÜL ile birlikte yüzlerce vatandaş katıldı.

Açıklama yok.

Açılışta bir de konuşma yapan Belediye Başkanı Hakan TÜTÜNCÜ, Kemal AKGÜL’ ü Kepez ilçesinde böyle büyük bir işletme açarak Kepez ilçesine ve Antalya’ya katmış olduğu katkılardan dolayi tebrik ederek bu işyerinin bir çok girişimciye örnek olması gerektiğini, bölgeye çok büyük bir hareket getireceğine olan inancının tam olduğunu söyledi.

Açıklama yok.

Açılışa katılan misafirlerle birlikte 4 Katlı plazada katları tek tek gezerek Firma sahibi Kemal AKGÜL’ den firma ve işyeri hakkında bilgi alan Başkan Hakan TÜTÜNCÜ, binayı gezerken karşılaştığı bir yazı üzerinde çok durdu. Odaların duvarında
” Madde 1. Müşteri Her Zaman Haklıdır.

Açıklama yok.

Madde 2. Müşterinin haksız olduğu durumlarda 1. Madde Geçerlidir.” yazısını okuduğunda “Çok Başarılı Olmuş” diyerek bu esprili mesaj için işletme Sahibi Kemal AKGÜL’ ü tebrik etti. Yaklaşık bir saat süren ziyareti sırasında açılışa katılan misafirlerle ve firma sahibi ile sohbet ederek çay içtiler.

Açıklama yok.

 

Avrupa Emlak Pazarı firmasının Türkiye’nin Milli kaynaklarla oluşturulmuş %100 yerli En Büyük Emlak Markası olmasını temenni eden Başkan Hakan TÜTÜNCÜ firma Sahibi Kemal AKGÜL ve Eşi Perihan AKGÜL’ e hediyelerini takdim ederek aile fotoğrafı çektirdikten sonra büyük bir sevgi gösterisi arasında açılış yerinden ayrıldı.

Açıklama yok.

Açılışa Katılan Hakan TÜTÜNCÜ’ ye ve Katılan bütün misafirlerine teşekkür eden Firma Sahibi Kemal AKGÜL, Kepez Belediye başkanı Hakan TÜTÜNCÜ’ nün her zaman esnafın yanında olduğunu bildiklerini, bu desteklerinden dolayı da Kepez de faaliyet gösteren bütün esnafların Hakan TÜTÜNCÜ’ ye büyük minnet duyduğunu beyan etti. En kısa zamanda iadeyi ziyarette bulunacaklarını beyan eden Kemal AKGÜL, bu açılışın önce Kepez, Sonra Tüm Antalya için büyük bir istihdam sağlayacağını, yakında yüzlerce kişinin bu firma dan kazanç sağlayacağını söyledi.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

REKLAM ALANI