Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

ANTALYA’DA EMLAK NEREYE GİDİYOR?

ANTALYA’DA EMLAK NEREYE GİDİYOR?
04.06.2021
A+
A-

Türkiye ve Türkiye’nin turizm cenneti Antalya, 460 km denize olan kıyısı ile beraber mavi bayraklı sahilleri ile yerli ve yabancı yatırımcıların gayrimenkul yatırım merkezi olmaya devam ediyor.

 

Antalya’daki Gayrimenkul sektöründe yabancı yatırımcıların yanı sıra, Dünyanın dört bir yanındaki gurbetçilerin de en çok gayrimenkul sahiplendiği Konyaaltı ve Muratpaşa ilçelerinde bölgenin köklü firmalarından Antalya Emlak Pazarı’nın sahibi, Emlak Brokerı Kemal AKGÜL ile gayrimenkul piyasasının nabzını tuttuk.

Kemal AKGÜL, Antalya’nın özel bir şehir olduğunu ve bütün krizlerde olduğu gibi pandemi krizinde de rotasını değiştirmediğini ve yatırımcılarına kazandırmaya devam ettiğini söyledi. Son beş yıl içerisinde Türkiye’de beş tane büyük siyasi ve ekonomik kriz yaşanmış olmasına rağmen son beş yılda Emlak Piyasasının sürekli zirvede olduğunu belirtti. “Antalya özel bir şehir, eğer Antalya’da bir mülk sahibiyseniz dünyanın her tarafında bir eviniz varmış gibi yaşayabilirsiniz. Hiç bir zaman ekonomiye yenik düşmezsiniz” diye konuşmasına devam eden Antalya Emlak Pazarı sahibi Kemal AKGÜL “Antalya’ da mülk sahiplerinin avantajları şu, Antalya’da bir mülkünüzü satmak isterseniz müşterinizin nereden geleceğinizi sizin tahmin etme şansınız yok. Alıcı adayınız neredeyse Sekiz Milyar, Türkiye’nin başka şehirlerinde böyle bir şansınız yok. Mesela Sivas’ta bir yatırımınız varsa veya Kayseri de veya Nevşehir de alıcı adayınız o şehirde veya komşu şehirlerde yaşayanlar kadar.” Antalya’ya yatırım yapmanın hem ticari hemde yaşamak için olmazsa olmaz olduğunu söyleyen Kemal AKGÜL, “Konyaaltı Antalya’nın en güzel ilçesi, Antalya Türkiye’nin en güzel şehri. Türkiye Dünyanın en güzel ülkesi, eğer Konyaaltında mülk sahibiyseniz dünyanın en güzel yerinde gayrimenkulünüz var demektir.” diyerek Antalya’yı ne kadar sevdiğini dile getirdi.

Açıklama yok.

Bu hızlı fiyat artışının ne kadar daha devam edeceğini sorduğumuzda verdiği cevapta bir o kadar ilginçti. “Akdeniz ne zaman suyunu Antalya’dan çekerse o zaman bu fiyat artışı durabilir.”

Yatırımcılara tavsiyeleri olup olmadığını sorduğumuzda “Yatırımcılar şunu iyi bilmeli, bu gün dünya da herkesin her şeyi bilme şansı yok. Bütün büyük yatırımcılar, büyük şirketler hatta siyasetçiler bile danışmanlar barındırır bünyesinde. Gayrimenkule yatırım yapmayı düşünenler de kendilerine böyle danışmanlar seçerek hareket ederlerse sürekli kazanç kapıları açık kalır. Türkiye’de artık Emlak sistemi ve Emlakçılık sistemi yenileniyor. Artık yasal sorumluluklarını yerine getirmiş, gerekli eğitimleri almış ve konusunda profesyonel uzman danışmanların sayısı çok fazla. Profesyonel destek almak, sizi güvende tutar. Sürekli kazandırır . Profesyoneller bugünü de geleceğide hesap ederek sizi yönlendirir. Doğru pusula ile yolculuk yaparsanız doğru limana ulaşırsınız. Özellikle yasal sorumluluklarını yerine getirmemiş, bu sektörde yeri olmayan insanlardan uzak durarak, uzmanlardan destek almalılar. Biz mesleğimizi ve müşterilerimizi korumak için yasal mücadelemizi veriyoruz. Yatırımcılarımızda bu hususta özen gösterirlerse bu sayede sektöre ve kendilerine büyük bir iyilik yapmış olurlar. Antalya’da Gayrimenkul sektöründe biz en iyisini sunmaya devam edeceğiz.”

OSMAN AKGÜL -ANTALYA

Açıklama yok.

REKLAM ALANI