Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

AK PARTİ PAYRAMLAŞMA PROGRAMINA VATANDAŞLARDAN YOĞUN KATILIM

AK PARTİ PAYRAMLAŞMA PROGRAMINA VATANDAŞLARDAN YOĞUN KATILIM

AK PARTİ PAYRAMLAŞMA PROGRAMINA VATANDAŞLARDAN YOĞUN KATILIM

Resim

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma programı vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti. Şanlıurfalıların Ramazan Bayramını kutlayan AK Parti Milletvekili adayı Bozdağ,” Umut ediyoruz ki dünyanın her yerinde kutlanan bayramlar, Şanlıurfa’da olduğu gibi huzur ve güven içinde kutlansın” dedi.

 

 

 

 

 

 

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma programına; Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İlçe Belediye Başkanları, 28. Dönem AK Parti Milletvekili adayları, AK Parti İl ve ilçe Teşkilatı ile binlerce vatandaş katıldı.

Resim

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği bayramlaşmada AK Parti teşkilatı, vatandaşlarla kucaklaştı. Vatandaşlardan gelen yoğun ilgi karşısında şükranlarını sunan Milletvekili adayı Bekir Bozdağ, Tüm Şanlıurfalıların Ramazan Bayramını kutladı.

Resim

Bekir Bozdağ, “Şanlıurfa’mızda huzur ve güven içerisinde insanlarımız ramazan bayramını idrak ediyorlar. Gönlümüz arzu ediyor ki dünyanın her yerinde Türkiye ve Şanlıurfa’da olduğu gibi huzur ve güven içerisinde bütün Müslümanlar Ramazan Bayramını idrak etsinler. Dileğimiz ve temennimiz Ramazan Bayramının sevinci ile bereketi yılın diğer günlerinde de milletimizin üzerine olur” dedi.

Resim

BAŞKAN DELİOĞLU, “VATANDAŞIMIZIN İLGİSİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu ise, “Hem halkımızla hem teşkilatlarımızla bir ve beraberiz. Bakanımız, İlçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, gençlik kollarımız, kadın kollarımız ile hep beraber bayramlaşmak için bir aradayız. İlk günkü heyecan, ilk günkü aşk muhabbet devam ediyor. Halkımızın yoğun bir teveccühü var. Tüm Şanlıurfalı hemşerilerimizin bayramını tebrik ediyorum” diye konuştu.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE NİCE BAYRAMLARA”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise, “Tüm İslam aleminin Mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum. 11 ayın sultanı Ramazan ayını elhamdülillah güzel bir şekilde idrak ettik. Müjdesi olan Bayramı da sevdiklerimiz ile AK Parti ailemiz ile birlikte geçiyoruz. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz hep daim olur” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

AK PARTİ ŞANLIURFA İL SKM BAŞKANLIĞI
HABER MERKEZİ
[email protected]

İnternet Siteleri için FLV uzantılı Görüntü linki :
https://www.youtube.com/@akpartisecim2023

BÜLTEN NO : 43
TARİH : 22.04.2023
HABER BAŞLIĞI :AK PARTİ PAYRAMLAŞMA PROGRAMINA VATANDAŞLARDAN YOĞUN KATILIM

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.