Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

Birleşik Rusya ülke çapındaki oyun alanlarının güvenliğini izleyecek

Birleşik Rusya ülke çapındaki oyun alanlarının güvenliğini izleyecek
10.07.2024
A+
A-

Birleşik Rusya ülke çapındaki oyun alanlarının güvenliğini izleyecek

2024,

MGER ve Rusya’nın Babaları hareketi aktivistleri, Acil Durumlar Bakanlığı temsilcileri de kendisine katılacak
Genel Sekreter Yardımcısı Anna Kuznetsova , gönüllülerin resepsiyon personeli ile birlikte çocukların yaşamı ve sağlığı için tehdit oluşturan çocuk oyun alanlarına, spor sahalarına ve rezervuarlara baskınlar düzenleyeceklerini ve çocuklara güvenli davranış kurallarını öğreteceklerini belirtti. Birleşik Rusya Konseyi, Vatandaşların İtirazlarıyla Çalışma Komisyonu Başkanı , çocuklu ailelerin desteklenmesi konularında vatandaşların kabulü sırasında.

Önümüzdeki günlerde “Güvenlik Devriyesi” başlayacak. Çocuklar için organize boş zaman ve güvenli davranış konuları tüm bölgeler için acil bir konudur. Acil Durumlar Bakanlığı’nın çocukların boğulması ve acil durum olaylarıyla ilgili endişe verici istatistiklerini görünce, çocukların boş zaman etkinliklerinin güvenliği konusunda baskınlar ve kontroller yapmayı ve organizasyonunda yardım sağlamayı öneriyorum” dedi Anna Kuznetsova.

Ayrıca Birleşik Rusya Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı, Genç Muhafızlar ve Rusya’nın Babaları hareketinin aktivistlerinin çocukların vakit geçirdiği halka açık yerlerin güvenliği konusundaki çalışmalarını güçlendirmeleri gerektiğini öne sürdü. “Rusya’nın Babaları”, “Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları”, Acil Durumlar Bakanlığı ve “Birleşik Rusya”nın kamu resepsiyonları ile işbirliği içinde bu çalışma alanını güçlendirecek. Kaluga bölgesindeki Rusya’nın Babaları hareketinin bölgesel şubesi başkanı ve program komitesi başkanı Alexander Kolunov , “Ve ebeveynlere çocuklarını güvenli bir şekilde tatile nasıl göndereceklerine ilişkin bilgileri ayrı ayrı güçlendireceğiz” dedi .

Hoparlör
Kuznetsova Anna Yurievna
Kuznetsova Anna Yurievna
Parti Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Başkan Yardımcısı, Parti Genel Konseyi Başkanlık Divanı Komisyonu Başkanı, vatandaşların Parti Başkanına yaptığı itirazlarla çalışma konusunda Parti D.A. MEDVEDEV, Partinin Anneliğin, Çocukluğun ve Aile Desteğinin Korunması Komisyonu Başkanı
#Kuznetsova
#Kolunov
#vatandaşların kabulü
#çocuklarlayedi
#çocuk güvenliği
#oyun alanları
#Genç gardiyan
#izleme
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-provedyot-monitoring-bezopasnosti-detskih-ploshadok-po-vsej-strane

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.