Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

2022’de daha fazla üniversite, “Üniversiteye çevrimiçi kabul” hizmeti aracılığıyla bir kabul kampanyası yürütecek

2022’de daha fazla üniversite, “Üniversiteye çevrimiçi kabul” hizmeti aracılığıyla bir kabul kampanyası yürütecek
17.01.2022
A+
A-

2022’de daha fazla üniversite, “Üniversiteye çevrimiçi kabul” hizmeti aracılığıyla bir kabul kampanyası yürütecek.

Birleşik Rusya, bu amaçla hizmetin çalışmalarını iyileştirmeyi teklif etti.
Bu yıl 800’den fazla yükseköğretim kurumu ve şubeleri bir kabul kampanyası yürütebilecek. Bu, Başbakan Yardımcısı Dmitry Chernyshenko tarafından Hükümet Koordinasyon Merkezi’ndeki bir toplantıda açıklandı.

“Eğitim kurumlarının sayısı önemli ölçüde artacak, bu nedenle dijital aracın işleyişinin yüksek kalitesini sağlamak gerekiyor. Başvuru sahipleri hizmeti nasıl alacakları konusunda son derece net olmalıdır” dedi.

Ona göre, kabul kampanyasının başlamasından önce, en geç Mayıs 2022’den önce, Eğitim ve Bilim Bakanlığı’nın daha önce üniversitelere iş düzenlemek için teknik gereksinimler göndermiş ve onlarla sürekli etkileşime girmiş olan süper hizmeti test etmesi gerekiyor.

Birleşik Rusya’nın, “Çevrimiçi bir üniversiteye kabul” hizmeti aracılığıyla kesinlikle tüm başvuru kategorileri tarafından belgelerin sunulması için koşullar yaratmayı teklif ettiğini hatırlayın. Ayrıca, başvuru sahibi hakkındaki bilgileri otomatik olarak indirmek için eğitim anlaşmaları akdetme ve süper hizmeti devlet bilgi sistemleriyle entegre etme imkanı sağlamak. Bu ve diğer girişimler , Birleşik Rusya Eğitim ve Bilim Komisyonu’nun 29 Kasım 2021’deki ilk toplantısında duyuruldu.

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-2022-godu-bolshe-vuzov-provedut-priemnuyu-kampaniyu-cherez-sluzhbu-postuplenie-v-vuz-onlajn

REKLAM ALANI